Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відбулося закриття Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 

min
max

15 червня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося урочисте закриття ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

За результатами змагань, переможцями цьогорічної гри став рій Рава-Руського професійного ліцею. Друге місце здобув рій м. Борислава, а третє – рій Миколаївського району.

«Ви всі є достойними представниками нашої української молоді. Незважаючи на спеку, ви кожен день змагались і показували хороші результати. Я вважаю, що кожен із вас є переможцем, бо, як співається у гімні української армії, «хто борець, той здобуває світ». Бажаю вам і надалі не вертатися назад, не стояти, а йти вперед і боротися!», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Загалом участь у грі взяло 360 учасників. Окрім учнів, у кожному рої були також представники педагогічного персоналу, які супроводжували учасників та надавали методичну допомогу, а також майже 50 старшин, які відповідали за проведення гри.

У межах ІІ етапу «Джури – 2019» провели низку залікових змагань. Зокрема, «Перетягування линви», «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», інтелектуальну гру-вікторину «Відун», «Пластун».

Також у межах заходу учасники спілкувалися із воїнами АТО та оглядали військову техніку.

Немає коментарів

Схожі статті:

Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 жовтня у департаменті освіти і науки ЛОДА відбулась нарада для заступників директорів з НВР закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівщини щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Присутніми були представники від...

Переглядів: 1312 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині стартував ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині стартував ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 Сьогодні, 10 червня, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стартував ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Привітав учасників гри перший заступник голови Львівської...

Переглядів: 1141 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook