Період публікації:

від

до

Категорія:

Неймовірна мандрівка у м. Тернопіль

Опубліковано: Середа, 19 Червня 2019 

min
max

Літо – чудова пора для подорожей. Ось такого гарного червневого дня учні 4-Б класу Золочівської ЗОШ I-III ст. №4 разом з класними керівниками Кудерявець О. Б. і Грушанською Г. Б. та батьками вирушили до файного міста Тернополя, розташованого на березі річки Серет.

Усі мали змогу побачити Тернопільський палац та церкву Воздвиження Чесного Хреста. Це найдавніші пам’ятки архітектури національного значення.

Місто Тернопіль часом називають «містом фонтанів» через велику їх кількість і гармонійне поєднання в архітектурі міста.

Найбільшою  окрасою міста являється Тернопільське озеро. Учні, учителі та батьки із задоволенням прогулялися по набережній Тернопільського озера та покаталися на теплоході «Капітан Парій».

Побували у парку культури і відпочинку «Топільче». Цей парк – наймолодший і один із найкрасивіших парків Тернополя. Гарно там відпочили та повеселились на славу. А також відвідали зоокуток, розташований у південній частині Гідропарку «Топільче». Тут діти побачили фазанів, павичів, поні, кіз, коней, страусів та інших представників фауни, мальовничі острівці, канали і водойми з декоративними водоплавними птахами, побудовані будиночки і вольєри для тварин.

Повертаючись назад, не обминули і дитячий майданчик, який ряснів дітворою. Ми вирішили приєднатись до них. По дорозі завітали у піцерію «Добра піца». Посмакувавши смачненькою піцою та картоплею фрі, учні, учителі та батьки, переповнені хорошим настроєм, прощались з Тернополем.

Трішки втомлені, але задоволені, щасливі, вражень море, мандрівники повернулися до рідного Золочева.

                                                                            

Класний керівник 4-Б класу
Кудерявець О. Б.

Немає коментарів

Схожі статті:

Музейні уроки у  княжому Львові Музейні уроки у княжому Львові Опубліковано: Вівторок, 10 грудня 2019 Нещодавно учні 10 класу, 7-б класу та вчителі Купчик О. В. і Патрик В.Є. відправились на музейні уроки до  княжого Львова. Уроки відбулись за темами 10 кл. - "Західноукраїнська Народна Республіка" та 7 кл. - "Середньовічне місто". Учні  та вчителі відвідали Музей визвольної боротьби України - відділ...

Переглядів: 736 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Гідності та Свободи у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 День Гідності та Свободи у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 Опубліковано: П`ятниця, 22 листопада 2019 21 листопада 2019 року у Золочівський ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбулася патріотична година, присвячена Дню Гідності та Свободи. Учні 10 класу та класний керівник Патрик Валентина Євгенівна підготували виступ присвячений Дню мужності та патріотизму. Це свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів...

Переглядів: 333 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook