Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення»

Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 

min
max

Проведення презентацій роботодавців є ефективною формою пошуку претендентів на вакантні робочі місця. Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення».

Мета заходу – обговорення тенденції державного регулювання ринку праці в Україні, шляхи співпраці з роботодавцями, підготовка кваліфікованих професійних кадрів, готових адаптуватися до сучасного ринку праці.

Гостею заходу була менеджер з персоналу гіпермаркету «Епіцентр-К» Світлана Мала. Під час свого виступу вона розповіла про історію створення гіпермаркетів у Львові та в Україні, умови праці, асортимент продукції та вакансії, які пропонуються. Акцентувала увагу присутніх на етапах торговельного обслуговування, наданні додаткових послуг клієнтам та здійснила презентацію компанії «Епіцентр-К».

Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Під час дискусії було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності, адміністрація та студенти коледжу висловили вдячність роботодавцю за проведений захід, який був на часі – корисним і необхідним.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: Субота, 11 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення». На зустріч було запрошено провідного менеджера...

Переглядів: 1667 Коментарів: 0

Вища освіта

Круглий стіл на тему: «Актуальні питання практичної підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Круглий стіл на тему: «Актуальні питання практичної підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Опубліковано: Четвер, 04 липня 2019 Нещодавно викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів випускних груп спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» круглий стіл з співробітником АТ «ОТП БАНК» - випускницею спеціальності...

Переглядів: 776 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook