Період публікації:

від

до

Категорія:

ЮНІ АВІАМОДЕЛІСТИ ПІДКОРЮЮТЬ НЕБО!

Опубліковано: Середа, 26 Червня 2019 

min
max

         Відповідно до плану масових заходів з науково-технічної творчості учнівської молоді на 2019 рік КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ» провів 18 червня 2019 року першість області серед учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі), в програмі якої відбулися запуски авіамоделей класу F-1-H, F-1-G, F-1-A, F-1-B, F-1-Р на аеродромі авіаспортклубу ТСОУ в с. Цунів.     На захід прибули юні авіамоделісти з центру науково-технічної творчості Львівської міської ради, Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, Перемишлянського   районного центру творчості дітей та юнацтва,   Щирецької загальноосвітньої школи №1 і   Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.  

       Переможцями змагань в командному заліку стали вихованці центру НТТУМ Львівської міської ради (1 місце , тренер Пшеничний О.І.), Центру творчості дітей та юнацтва Галичини ( 2 місце, тренер Андрійович Г.Д.), Перемишлянського центру дитячо-юнацької творчості ( 3 місце в класі «Малі форми», тренер Макушняк Ф.Л.), КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» ( 3 місце, тренер Копистянський С.О.)       В особистій першості перші місця зайняли в класах планерів вихованці Центру НТТУМ м. Львова Чижевський Денис і Копина Дмитро, в класі літаків вихованець Перемишлянського ЦДЮТ   Мирка Назар і Луцак Юрій учень КЗ ЛОР«ЛОЦНТТУМ». Призерами також стали Чепелевський Нестор,  Курило Микола (ЦНТТУМ Львівської міської ради), Кухаренко Максим, брати Дмитро і Максим Гиба ( ЦТДЮГаличини), Ярослав Козловський ( ОЦНТТУМ)  і Новарівський Олег з Перемишлян та Андрій Библик з Самбора.

     Переможці нагороджені кубками, медалями та дипломами КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ».   

                     

      А.Стадник, заступник директора  КЗ ЛОР «ЛОЦНТТУМ».      

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook