Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу долучилися до всеукраїнського забігу

Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 

min
max

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права активно беруть участь у всіх молодіжних рухах задля підтримки здорового способу життя. Зокрема, нещодавно долучилися до Всеукраїнського легкоатлетичного забігу «Студентська миля», що об’єднав усі регіони України.

Мета заходу – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, популяризації здорового способу життя та пропаганди фізичної культури, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

У Львові спортивне свято організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та відділенням Національного Олімпійського комітету у Львівській області та ін.

Перед стартом забігу учасниця Олімпійських ігор Христина Опьола-Підгрушна провела олімпійську розминку «Do like Оlimpians». Асистентками її були майстри спорту, члени збірної команди України Юліана Куракіна та Анастасія Малошенко, які є вихованками школи черлідінгу «Lviv angels».

Дистанцію, довжиною в одну милю, територією Стрийського парку міста Львова подолали понад 350 курсантів, студентів університетів і коледжів Львівської області.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представили студенти різних спеціальностей під керівництвом викладача фізичного виховання Андрія Соломонка.

Після завершення забігу відбулося нагородження учасників. Студентка Галина Дранчук посіла 3 місце, а Олег Хоцянович – 7 місце.

Вітали переможців начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, виконавчий директор обласного відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області, виконавчий директор Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт» Наталія Слимак, відповідальний за спортивну роботу Національного університету «Львівська політехніка» Сергій Пономарьов, учасниця Олімпійських ігор Христина Опьола-Підгрушна та ін.

Адміністрація коледжу, педагогічний колектив та студентське самоврядування пишаються перемогою студентки у такому важливому та потрібному заході, а молодим спортсменам та викладачу Андрію Соломонку – велика подяка.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 671 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Студентка Львівського кооперативного коледжу перемогла у чемпіонаті з жиму лежачи Студентка Львівського кооперативного коледжу перемогла у чемпіонаті з жиму лежачи Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Нещодавно студентка Львівського кооперативного коледжу економіки і права спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Марків отримала перемогу – перше місце у відкритому чемпіонаті Тернопільської області та відкритій першості «ТО ДЮСШ з літніх видів спорту» з жиму лежачи та класичного...

Переглядів: 554 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook