Період публікації:

від

до

Категорія:

Літня «Толока позашкільників»

Опубліковано: Понеділок, 01 липня 2019 

min
max

В червні в Одесі відбулась літня «Толока позашкільників». У заході  взяло участь понад 60 умотивованих освітян із 18 областей України, серед них і керівник гуртків КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ» О.В. Келембет. Олександра Володимирівна для учасників «Толоки» провела, на думку педагогів заходу, сучасний, творчий, корисний, інноваційний майстер-клас «Яворівська забавка».

Організатори  проекту професійного розвитку «Толока позашкільників»: кафедра філософії і освіти дорослих Центрального інституту післядипломної освіти Національної Академії Педагогічних наук України та державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

Цьогоріч тренінги, практичні семінари, майстер-класи літньої «Толоки позашкільників» були об’єднані темою «Креативний менеджмент у умовах змін».

На заході активно обговорювались теми: «Управління закладом позашкільної освіти в умовах змін» за методом «Акваріум» (модератор - Ольга Просіна, к.п.н., доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІППО УМО НАПН України, керівник проекту професійного розвитку «Толока позашкільників»); актуальним та конструктивним був виступ Лариси Дейдиш, завідувачки сектору змісту позашкільної освіти та гурткової роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" за темою «Конкурси професійної майстерності як форма самореалізації керівника гуртка закладу позашкільної освіти»;  завідувачка сектору методичної роботи Українського інституту національної пам'яті Ганна Байкєніч презентувала учасникам освітні проекти Українського інституту національної пам'яті: «Українська революція 1917–1921 років. Як творилася держава?», «За що боролася Українська повстанська армія» та «Чому Голодомор став можливим», які  занурили глядачів в атмосферу тих часів і дали можливість по-новому відчути і переосмислити історичні події. Ці продемонстровані освітні проекти стануть у пригоді центрам позашкілля для проведення тематичних заходів із національно-патріотичного виховання та відзначення пам’ятних дат, ювілеїв. Український інститут національної пам'яті подарував кожному учасникові «Толока позашкільників» свої видання.

Приємними, емоційними та пізнавальними для учасників Літньої толоки були екскурсії цікавими місцями Одеси, яку провів Дмитро Жданов зі своїми вихованцями та морська екскурсія на катері.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 З 15 до 17 травня 2019 року у Львівській області проводився Всеукраїнський семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму за темою: «Формування ключових компетентностей у вихованців творчих учнівських об’єднань закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Семінар-практикум “Підвищення професійної компетентності педагога-позашкільника” (до 100-річчя позашкільної освіти в Україні) Семінар-практикум “Підвищення професійної компетентності педагога-позашкільника” (до 100-річчя позашкільної освіти в Україні) Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 10 жовтня 2018 року в Кам’янка-Бузькому районному Центрі творчості дітей та юнацтва пройшов обласний зональний семінар-практикум на тему “Підвищення професійної компетентності педагога-позашкільника”, присвячений 100-річчю позашкільної освіти в Україні.          Організатори заходу -  КЗ ЛОР “Львівський...

Переглядів: 615 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook