Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині стартував «Літній інститут – 2019»

Опубліковано: Понеділок, 01 липня 2019 

min
max

Сьогодні, 1 липня, у Ліцеї імені Івана Пулюя за сприяння Світового конгресу українців (СКУ) вдруге розпочався «Літній інститут – 2019: Україна-Канада, Львів-Мукачемо». Цього року проект триватиме 5 днів, де візьмуть участь 25 шкільних команд.

«Я радію, що Ви відгукнулися на цей проект. Бо, по-перше, це можливість для Вас побачити щось нове і згодом впровадити ці ідеї у своїй школі. По-друге – це спілкування та робота в колі однодумців. По-третє – це Ваш саморозвиток на який інколи так не вистачає часу. Сподіваюся, що ці проекти, які Ви тут змоделюєте і представите, ми незабаром побачимо в дії у Ваших школах", - зазначила директор департаменту освіти і науки Любомира Мандзій.

У межах заходу канадські партнери з Інституту Професійного Розвитку Вчителів  ділитимуться своїми методиками та підходами до стилів навчання учнів. Долучаться до викладачів з Торонто і українські освітяни, які також впродовж 5 днів навчатимуть та ділитимуться своїми ідеями та освітніми інструментами. 

Також упродовж тижня учасники будуть відвідають різноманітні заняття, семінари, тренінги, а ще кожна команда працюватиме над  новим проектом, які будуть представленні в останній день навчання.

Додамо, що Літній інститут започатковано при Інституті професійного розвитку вчителів, який було створено при Світовій координаційній виховно-освітній раді (СКВОР) Світового конгресу українців (СКУ) на чолі з головою Оксаною Винницькою-Юсипович у 1992 році для поширення серед освітян України сучасних методик навчання і демократичних засад керівництва педагогічними колективами, вироблення умінь працювати в період змін та для вироблення навичок самоосвіти і постійного самовдосконалення

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook