Період публікації:

від

до

Категорія:

Лекція-презентація на тему: «Банківська система України: характеристика, сучасний стан, проблеми та тенденції розвитку»

Опубліковано: Вівторок, 02 липня 2019 

min
max

Забезпечення зайнятості випускників закладів вищої освіти є одним із пріоритетних завдань розвитку держави, адже саме вони є найактивнішою частиною працездатного населення. У рамках сприяння працевлаштуванню викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» зустріч із випускником коледжу – заступником директора Львівської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Тарасом Шмигельським, який провів лекцію-презентацію на тему: «Банківська система України: характеристика, сучасний стан, проблеми та тенденції розвитку».

Тарас Ігорович поділився з молодими фахівцями досвідом роботи та практичними успіхами, акцентував свою увагу на перспективі розвитку спеціальності, потребі у висококваліфікованих фахівцях на ринку праці, особливостями працевлаштування, їхніх основних обов’язках, перспективах кар’єрного росту та запропонував узяти участь у конкурсному відборі студентів з метою навчання і стажування з можливістю подальшого працевлаштування. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

Розповів про склад команди банківської установи, висвітлив історичні аспекти створення фінансової установи, розповів про сучасні напрями та переваги діяльності АБ «Укргазбанк» на ринку фінансових послуг. Значну увагу лектор приділив корпоративній культурі працівників, принципам організації здійснення банківського бізнесу та соціальної його відповідальності, стандартам якості обслуговування у банку тощо.

У ході дискусії випускники коледжу отримали відповіді на питання стосовно подання резюме, проведення співбесіди під час прийому на роботу та тестування, можливих посад та подальшого кар’єрного росту, вимог сучасного роботодавця до потенційного працівника. Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці.

Голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н. Михайло Голубка зауважив: «Викладачі циклової комісії пишаються своїм випускником, який власним прикладом довів, що самоосвіта, наполегливість, впевненість у власних силах є хорошим прикладом для наслідування і запорукою успішності молодої людини».

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентам-правникам Львівського кооперативного коледжу розповіли про державних виконавців Студентам-правникам Львівського кооперативного коледжу розповіли про державних виконавців Опубліковано: П`ятниця, 09 листопада 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для випускних груп ПВ-16, ПВн-15, ПВн-25 зустріч із начальником Управління державної виконавчої служби Юрієм Сало та начальником Личаківського відділу державної виконавчої служби м. Львова...

Переглядів: 426 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студентам Львівського кооперативного коледжу розповіли про правовий статус неповнолітніх Студентам Львівського кооперативного коледжу розповіли про правовий статус неповнолітніх Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін (голова циклової комісії – Руслана Юзьків) Львівського кооперативного коледжу економіки і права за підтримки адміністрації, об’єднаного профкому та студентського самоврядування, у межах роботи з попередження злочинності серед підлітків, спрямованої на...

Переглядів: 522 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook