Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихователі дитсадків отримали таку ж відпустку, як і вчителі – її видовжили до 56 календарних днів

Опубліковано: Четвер, 11 липня 2019 

min
max

Кабмін видовжив відпуску вихователів дошкільних закладів з 42 календарних днів на рік до 56. Відповідну постанову затвердив КМУ 10 липня 2019 року в залі Засідань Уряду.

«На сьогодні тривалість щорічної основної відпустки вихователів дитсадків – 42 календарні дні. Це значно менше, ніж у їхніх колег, наприклад, вчителів. Хоча, насправді, робота з маленькими дітьми не легша та передбачає вищу міру відповідальності дорослого за життя і здоров’я дитини. Таким чином, прийнята сьогодні постанова передбачає, що нарешті вихователі також отримають відпустку 56 календарних днів», - відзначила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Постанова набуває чинності з 1 січня 2020 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині підвищили зарплату вихователям дитсадочків На Львівщині підвищили зарплату вихователям дитсадочків Опубліковано: Понеділок, 11 березня 2019 Збільшення заробітної плати педагогічним працівникам ЗДО та ЗПО здійснено шляхом встановлення надбавки на 10 % за рахунок коштів місцевих бюджетів. Про це сьогодні, 11 березня, зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «11 лютого під час скайп-наради голови...

Переглядів: 604 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Лісова пригода в НРЦ "Мрія" Лісова пригода в НРЦ "Мрія" Опубліковано: Вівторок, 11 грудня 2018 Сьогодні учні 3 класів НРЦ "Мрія" продемонстрували новорічну казку "Лісова пригода". Затамувавши подих, дітвора з радістю зустрічала веселих зайченят, лисичку, ведмедя. В цей день у всіх учнів, вчителів та батьків був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.

Переглядів: 366 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook