Період публікації:

від

до

Категорія:

Круглий стіл на тему: «Актуальні питання практичної підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Опубліковано: Четвер, 04 липня 2019 

min
max

Нещодавно викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів випускних груп спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» круглий стіл з співробітником АТ «ОТП БАНК» - випускницею спеціальності Соломією Сеник на тему: «Актуальні питання практичної підготовки молодших фахівців зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», який відбувався на базі банку.

Мета заходу: забезпечення зайнятості молодших спеціалістів, співпраця з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця, підготовка кваліфікованих професійних кадрів, їх готовність та адаптованість до сучасного ринку праці, створення умов для ефективного працевлаштування і розвитку професійної кар’єри молодих фахівців, можливості проходження практики у фінансово-кредитній установі тощо.

За круглим столом були обговорені особливості роботи на різних посадах у сфері фінансів, банківської справи та страхування, вимоги до рівня знань, навичок, особистих якостей майбутніх молодших фахівців.

Студентів коледжу ознайомили з роботою банківської установи та навели приклади як застосовувати теоретичні знання, отримані в коледжі, на практиці. Впродовж виступу постійно здійснювали акцент на необхідності постійного навчання, що є важливим у сучасних умовах.

Соломія Сеник поділилася з молодими фахівцями досвідом та своїми практичними успіхами, акцентувала свою увагу на перспективі розвитку спеціальності, потребі у висококваліфікованих фахівцях на ринку праці, особливостях працевлаштування, їх основних обов’язках, перспективі кар’єрного росту та запропонувала взяти участь у конкурсному відборі студентів з метою навчання і стажування з можливістю подальшого працевлаштування. Під час заняття було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів у банківській установі та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

Також були окреслені напрями співпраці з АТ «ОТП БАНК», проходження виробничої практики студентами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», удосконалення навчального процесу й практичної підготовки студентів коледжу з метою вирішення проблем кадрового забезпечення фінансово-кредитних установ міста Львова.

На завершені зустрічі Соломія Сеник відповіла на численні запитання представників спеціальності.

Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері.

Голова і викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, адміністрація та студенти коледжу висловили вдячність Соломії Сеник та керівництву АТ «ОТП БАНК» за проведення заходу.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: Субота, 11 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів коледжу круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Ринок праці. Працевлаштування молоді в реаліях сьогодення». На зустріч було запрошено провідного менеджера...

Переглядів: 1662 Коментарів: 0

Вища освіта

Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Проведення презентацій роботодавців є ефективною формою пошуку претендентів на вакантні робочі місця. Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Тенденції працевлаштування...

Переглядів: 943 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook