Період публікації:

від

до

Категорія:

Андрій Федечко – срібний призер чемпіонату Європи з сучасного п`ятиборства

Опубліковано: Вівторок, 13 серпня 2019 

min
max

У м.Баті (Великобританія) 3-11 серпня 2019р. відбувся чемпіонат Європи з сучасного п`ятиборства.

У чоловічій естафеті срібним призером чемпіонату стала українська команда у складі вихованця Львівського училища фізичної культури Андрія Федечка (вип.2008р. на фото) та дніпрянина Владислава Ридванського. За сумою п’яти видів українці набрали 1489 очків і лише чотирма пунктами поступилися господарям Оліверу Мюррею та Майлсу Пілладжу.

В змаганнях на особисту першість серед жінок ще одна вихованка училища Валерія Пермикіна (вип.2013р.) посіла 23 місце. Зінаїда Батрак (вип.2012р.) у одному з кваліфікаційних стартів показала 22-ий результат і до фіналу не потрапила. У командній першості збірна України, за яку виступали Пермикіна, Батрак і киянка Анастасія Чижова, на 10 місці.

В чоловічий фінал з українців кваліфікувався тільки киянин Павло Тимошенко, який у підсумку посів 17 місце. У командному заліку Україна одинадцята. Окрім Тимошенка у команді виступали вихованець училища Павло Зведенюк (вип.2009р.) та Гордій Березняков з Дніпра

У Баті були розіграні перші 16 олімпійських ліцензій ( по 8 у чоловіків і жінок) на участь у Токійській олімпіаді 2020р. На жаль, українцям вони не дісталися.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook