Період публікації:

від

до

Категорія:

Літня профільна школа Лідерів учнівського самоврядування Львівщини

Опубліковано: Вівторок, 13 серпня 2019 

min
max

     З 1 по 8 серпня 2019 року за підтримки Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної дміністрації Львівський обласний учнівський парламент «ЛОУП» спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» організували та провели щорічну Школу лідерів учнівського самоврядування Львівщини.  Навчання та проходило у селищі Верхнє Синьовидне («Верхньо Синьовидненська школа інтернат «Надія»).

     Впродовж восьми днів хлопці та дівчата з усіх районів і територіальних громад області відпочивали та навчалися, як бути лідером у молодіжному середовищі. Лекторами та менторами були молоді науковці, випускники учнівських самоврядувань, молодіжні громадські організації, викладачі НУ «Львівська Політехніка»: Зоряна Зазуляк, Роман Пасічний та Рослонь Домініка, колишній президент Львівського обласного учнівського парламенту, а сьогодні журналіст Назар Онисько, представники AHF Ukraine, та багато інших. Лідери прослухали багато цікавих курсів і лекцій,  навчилися працювати  індивідуально, в команді, та навчати інших. Освоїли дебати за системою Карла Поппера. Цього року також приємним нововведенням був курс англійської мови, заняття були кожного дня. Партнерська міжнародна молодіжна організація AIESEC допомогла знайти не просто хороших викладачів англійської мови, а носіїв мови, які викладали її просто і доступно для всіх учасників цьогорічної Школи Лідерства.

     Лідери Львівщини здружилися, набралися нових вражень та сили до роботи на весь наступний навчальний рік. На урочистому закритті Літньої профільної школи лідерів учнівського самоврядування Львівщини усіх учасників нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook