Період публікації:

від

до

Категорія:

Презентація веб-сайту Центру вітражного мистецтва

Опубліковано: Четвер, 22 серпня 2019 

min
max

22 серпня стартує презентація офіційного новоствореного веб-сайту в рамках співпраці з Українським культурним фондом по проекту «Створення центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» для збереження та розвитку культурної спадщини українського вітражу».

До початку проекту координатором Голубом І.М. та креативним менеджером Семанів Х.І. уже була розроблена чітка схема структури майбутнього веб-ресурсу. Спільними зусиллями з керівником проекту Криворучко К.В. та представником компанії InvizioGroup (м. Львів, вул. Роксоляни, 25) погодили фінальний онлайн-макет сайту.

Сайт доступний за адресою cvm.org.ua та містить основну інформацію по проекту.

На сайті Центру вітражного мистецтва ви зможете дізнатися повну інформацію по проекту: сутність та актуальність, мету, основні завдання та цілі, очікувані результати (короткострокові та довгострокові). Також ви зможете детальніше познайомитися з учасниками проекту, побачити портфоліо творчих робіт (від оригінальної біжутерії та прикрас до масштабних виробів в інтер'єрі).

В рамках програми «Н.О.Р.Д.» буде здійснюватися і впроваджуватися система допрофесійної підготовки, яка розрахована на цільову аудиторію учнів 8-9 кл., для поширення досвіду і допомогу майбутнім абітурієнтам Львова та області обрати професію вітражника. Ми втілимо під час навчання повний екскурс від історичних аспектів вітражу на території Західної України, розкажемо в чому його автентичність і яка складова Європейського мистецтва. Введення вітражних елементів у дизайні інтер'єру, в проектуванні виробів, у сакральному мистецтві та сувенірній продукції. Усі заходи та поетапність проходження навчання будемо висвітлювати на сайті.

Програма «Додаткова допрофесійна освіта дітей» розроблена в рамках проекту та у відповідності до діяльності ДНЗ «Львівське ВПХУ» у напрямі підготовки кваліфікованих робітників за професією вітражник згідно з ДСПТО 7135 DI 26.10-2014. За цією професією учням 8-9 кл., випускникам ЗОШ, надаються базові знання та навички, які дають можливість самостійно працювати та удосконалювати їх у подальшому у вищих навчальних закладах.

Немає коментарів

Схожі статті:

Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Незабаром: «Вітражне Різдво» у Львові Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 8 листопада почався завершальний етап грантового проекту Центру вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ», реалізованого за підтримки Українського культурного фонду. Команда провела фахове обговорення культурно-мистецького проекту, який тривав три місяці, та експерти представили внутрішній моніторинг...

Переглядів: 741 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Брифінг та результати внутрішнього моніторингу Центру вітражного мистецтва, реалізованого за підтримки Українського культурного фонду Брифінг та результати внутрішнього моніторингу Центру вітражного мистецтва, реалізованого за підтримки Українського культурного фонду Опубліковано: Вівторок, 12 листопада 2019 У Центрі вітражного мистецтва на базі ДНЗ «Львівське ВПХУ» нещодавно відбувся брифінг, в обговоренні якого були задіяні учасники проєкту: Ігор Голуб (координатор), Христина Семанів (креативний менеджер), Михайло Копельчак і Тетяна Дмитрівна (експерти моніторингу проекту), Оксана Дуфанець та Олена Погребняк...

Переглядів: 632 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook