Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітянська конференція

Опубліковано: Субота, 31 серпня 2019 

min
max

Традиційно напередодні початку нового навчального року відбулася серпнева конференція працівників освіти «Якісна освіта: сучасні виміри. Стан готовності закладів освіти Шегинівської ОТГ до нового навчального року та основні завдання на 2019 – 2020 навчальний рік».
На неї були запрошені директори, заступники директорів, педагоги ЗЗСО, методисти, представники позашкільної освіти, вихователі ЗДО.
Офіційна частина пленарного засідання проходила під гаслом «Підсумки та завдання». Начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Клемра М.І. у доповіді зазначила про систему освіти, сучасну, доступну, перспективну, про Нову українську школу, яка має підтримку, розвиток та інвестування. Про значну підтримку Шегинівської сільської ради, адже майже кожна освітня установа в цьому навчальному році була оновлена, реконструйована, проведено капітальні і поточні ремонти, значно зміцнилася матеріально-технічна база шкіл, позашкільних і дошкільних закладів.
Насиченою та дуже корисною виявилася наступна частина заходу, що передбачала активне обговорення доповіді та аналіз роботи НУШ, проведено підсумки 1 року навчання школярів у Новій українській школі. Виступи директора Радохінської ПШ Бурбило І.М., учителя 1 класу Гусаківського НВК Татусько Л.В. , перегляд відео та інтерв’ю учнів, батьків, учителів Поповицького НВК підтвердили висновок, що НУШ вдало стартувала і має свої певні результати.
Потім учасникам було запропоновано питання для інтерактивного обговорення: «Якісна освіта – вчителі важливі». Педагоги висловлювали свої думки, міркування, мрії і усі дійшли спільного висновку, що освіта – не просто сфера життя: «Це сфера, яка визначає наше сьогодення і майбутнє».
Вітаємо усіх з початком 2019-2020 навчального року, бажаємо миру, здоров’я, творчих успіхів, натхнення, віри, надії і любові!!!

Немає коментарів

Схожі статті:

Cемінар практичних психологів, соціальних педагогів та шкільних бібліотекарів  закладів освіти Шегинівської ОТГ Cемінар практичних психологів, соціальних педагогів та шкільних бібліотекарів закладів освіти Шегинівської ОТГ Опубліковано: П`ятниця, 08 листопада 2019 З метою пошуків нових форм методичної роботи,  належного проведення міжшкільних методичних  засідань педагогічних працівників 07 листопада 2019 року був організований виїзний семінар  «Екскурсія, як  форма культурно-освітньої роботи та вплив на психофізичний стан людини» для практичних психологів, соціальних...

Переглядів: 845 Коментарів: 0

Відділи освіти

Засідання методичної ради Засідання методичної ради Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Сьогодні, 10 вересня 2019 року на базі Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичної ради за участю заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи закладів загальної середньої освіти, директора БДЮТ, методистів. На порядок денний було винесено  обговорення нагальних питань –...

Переглядів: 665 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook