Період публікації:

від

до

Категорія:

IT Step University: молодь посвятили в студенти

Опубліковано: П`ятниця, 30 серпня 2019 

min
max

Сьогодні, 30 серпня, відбулась урочиста посвята студентів IT Step University. Привітав спудеїв перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.

«Бажаю вам заряджатися тими знаннями, які ви отримаєте в такому цікавому і креативному закладі. Бажаю вам надихати цікавити ідеями і один одного. Ви – молоді, перспективні, енергійні, думайте по-новому, діліться власними ідеями. Не втрачайте запалу і бажання до науки. Впевнений, що у вас все вийде»,- зазначив Василь Лозинський.

Також студентам розповіли про особливості навчання у закладі та цікавинки майбутньої професії.

Зазначимо, що у 2019 році на навчання за бакалаврською програмою у IT Step University вступило 70 осіб. Середній конкурсний бал у цьому році становив 165 балів.

Довідково:

За 2 роки своєї діяльності IT Step University в консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України (складено інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua») досягнув результату – 139-140 місце серед 240 вишів. Серед приватних навчальних закладів України IT Step University ввійшов у 10-ку, зайнявши 9 місце.

Підписані договори про співпрацю з компаніями та установами: SoftServe, EPAM Systems, ГО «Міжнародна академія літератури і журналістики», Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності, Університетом банківської справи, Społeczna Akademia Nauk w Łódź, ТзОВ «Українські інформаційні технології» та ін.

Менторство навчального процесу та професійну підготовку здійснюють представники ІТ-компаній, зокрема SoftServe, EPAM та Voronin Design studio тощо.

Розроблено програму доуніверситетської підготовки. На цей час на цій програмі навчається 230 студентів, які є учнями 9-11 класів.

Створено Інноваційний навчальний Комплекс «ІТ-освіта» (учасники – 14 загальноосвітніх шкіл м. Львова; у складі Координаційної ради працюють очільники шкіл, представники компаній SoftServe та EPAM Systems Lviv, Lviv IT Cluster, а також Львівської міської ради).

В межах Комплексу для керівників навчальних закладів, учителів, очільників батьківських комітетів та очільників студентського самоврядування розроблено програми семінарів (тренінгів, майстер-класів) LeaderSkillsYouNeed, SoftSkillsYouNeed, TeachAdvancedSkills. Реалізація програм розпочалася у жовтні 2017 р. На цей час понад 300 осіб отримали сертифікати про закінчення таких програм.

За ініціативи студентів на базі ПВНЗ створено відкриту студентську спільноту IT BEANS, метою якої є підвищення рівня знань у галузі ІТ через проведення спеціалізованих івентів, участі в хакатонах, олімпіадах тощо. Також успішно функціонує English speaking club at IT STEP UNIVERSITY, основна мета якого: подолати мовний та психологічний бар'єр за допомогою інтерактивних методів, комунікативних ігор, виступів, дискусій та дебатів англійською мовою.

У квітні 2017 року проведено загальноєвропейську молодіжну конференцію IEEE International Conference CEuSYP 2017.

У серпні 2018 року провели другу конференцію IEEE International Conference on Data Stream Mining&Processing, на серпень 2020 року готується проведення третьої такої конференції.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Опубліковано: Понеділок, 02 вересня 2019 Сьогодні, 2 вересня, у День знань, відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Національного університету «Львівська політехніка». Зазначимо, що цьогоріч на перший курс в університет вступили понад 5 тисяч абітурієнтів. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови Львівської обласної...

Переглядів: 604 Коментарів: 0

Вища освіта

Національний лісотехнічний університет урочисто розпочав новий навчальний рік Національний лісотехнічний університет урочисто розпочав новий навчальний рік Опубліковано: Неділя, 01 вересня 2019 Сьогодні, 1 вересня, відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Національного лісотехнічного університету України. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський. «Від завтра на вас покладається велика відповідальність – здобувати...

Переглядів: 665 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook