Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти ЛККЕіП відвідали музей споживчої кооперації Львівщини

Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019 

min
max

Для студентів усіх спеціальностей Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач вищої категорії Марія Ільків провела екскурсію в Музей споживчої кооперації Львівщини, який розташований у приміщені навчального закладу.

Робота Музею споживчої кооперації – невід’ємна складова виховного процесу в навчальному закладі, спрямованого на формування активної життєвої позиції молодої людини, розвитку особистості, формування уявлень про свою професію, майбутню діяльність в системі споживчої кооперації та підприємств і організацій різних форм власності.

Викладач розповіла студентам про історію зародження кооперативного руху на Львівщині та в Україні, ознайомила з історією закладу, в якому вони будуть навчатися, про видатних кооператорів, які внесли вагомий внесок у розбудову кооперації регіону та економіку країни загалом, діяльність кооперативних інституції тощо.

Студенти коледжу мали змогу побачити нові матеріали, старовинні експонати, якими постійно поповнюється музей, які свідчать про розвиток усіх галузей споживчої кооперації, про участь молоді в їх роботі.

Особливе захоплення у студентів викликала історія розвитку кооперативного руху на землях Галичини. Своєю жертовною подвижницькою працею наші великі попередники зуміли об’єднати злиденний і принижений український народ Галичини кооперативною ідеєю самостійного господарювання, яка перероджувала українські села і міста, робила їх сучасними і заможними.

За роки свого існування музей став центром пошукової роботи студентів з вивчення історії кооперативного руху, осередком виховання студентської молоді на християнських засадах, високоморальних кооперативних цінностях і принципах взаємодопомоги, співпраці та взаємовідповідальності, ідеалах добра і справедливості.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Опубліковано: Середа, 03 липня 2019 Нещодавно викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для членів гуртка «Фінансист» навчальну екскурсію в Музей грошей, який знаходиться на базі Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської...

Переглядів: 720 Коментарів: 0

Вища освіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Верховній Раді України Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Верховній Раді України Опубліковано: Вівторок, 16 квітня 2019 Члени гуртка «Феміда» - студенти груп ПВ(н)-16, ПВ(н)-26, ПВ(н)-27 Львівського кооперативного коледжу економіки і права та викладачі Наталія Захарчук, Наталія Загорбенська та Олена Маньків за підтримки адміністрації коледжу відвідали єдиний законодавчий орган державної влади країни – Верховну Раду України. Метою...

Переглядів: 526 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook