Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти ЛККЕіП відвідали фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv»

Опубліковано: Середа, 18 вересня 2019 

min
max

У рамках практичної підготовки та професійного виховання студентів, викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка організував для студентів груп ФН-18 навчальну екскурсію на традиційний форум HoReCa Show 2019 – найбільшу подію готельно-ресторанного бізнесу України.

«HoReCa Show Lviv» – унікальний фестиваль у сфері гостинності та готельно-ресторанного бізнесу, що збирає у Львові виробників, постачальників, споживачів відповідних товарів і послуг, бізнес-тренерів, експертів, журналістів, фахівців індустрії гостинності. Організація таких подій є одним з напрямків Програми розвитку туризму м. Львова на 2016-2020 роки.

Студенти спеціальності мали змогу відвідати лекції та семінари з вдосконалення професійної майстерності та досягнення успіху у своїй справі від провідних рестораторів, готельєрів, побачити численні майстер-класи і практикуми від відомих шеф-кухарів України, фахівців індустрії гостинності, ярмарки-виставки з презентаціями регіональних продуктів харчування, сучасного обладнання для готелів та ресторанів, елементів декору. Учасники фестивалю побували на чемпіонаті України Pizza Fest 2019, дегустували продукцію вітчизняних підприємств харчової промисловості, відвідали ярмарок вакансій у готельній та ресторанній сфері тощо.

Одні з організаторів заходу – Орест Степаняк, Ігор Фар'ян, Іван Янчишин – провели для студентів екскурсію територією «Арена Львів»

Цікавим для студентів був стенд Торгового дому «S-Prof», який спеціалізується на гуртовій та роздрібній торгівлі технологічним обладнанням для закладів громадського харчування. Співробітники зазначеної фірми проводили майстер-класи з приготування різних страв та смаколиків, усі бажаючі мали змогу скуштувати та оцінити якість приготовлених страв на сучасному обладнанню.

Також студенти спеціальності відвідали інші цікаві заходи.

Проведення навчальних екскурсій сприяє підвищенню якості навчального процесу, зміцненню ланцюжка «теорія – практика», підвищує рівень конкурентоспроможності випускника.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти вдячні організаторам HoReCaSHOW Lviv за надану можливість представникам коледжу відвідати найбільший на теренах України фестиваль готельно-ресторанного бізнесу та гастрономії.

За інформацією, прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 772 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 703 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook