Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнський місячник "Увага! Діти на дорозі"

Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019 

min
max

  У рамках Всеукраїнського місячника "Увага! Діти на дорозі"  у ОЗНЗ " Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О. Ковча" проведено тиждень з безпеки дорожнього руху. Мета якого – привернути увагу учнів до проблеми дорожньо-транспортного травматизму, пригадати безпечний шлях до школи, вкотре нагадати, що всі ми є учасниками дорожнього руху і повинні наполегливо вивчати та суворо дотримуватись Правил дорожнього руху.

  Впродовж тижня у школі проводилися наступні заходи: виставка учнівських робіт з дорожньо-транспортної тематики, уроки-інструктажі з безпеки життєдіяльності «Попередження дорожньо-транспортного травматизму», виховні години, присвячені дорожньо-транспортній тематиці, уроки з безпеки дорожнього руху, практичні заняття.

  Відбулася зустріч з начальником поліції Прокопчуком О. О , який звернув особливу увагу на причини та наслідки дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх, навів вичерпні дані стосовно необхідності безумовного виконання Правил всіма учасниками дорожнього руху, та відповів на численні запитання учнів. 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» Флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» Опубліковано: П`ятниця, 22 листопада 2019 З нагоди Дня Гідності у ОЗНЗ "Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Ковча" відбувся флешмоб "Україна – територія Гідності і Свободи» День Гідності та Свободи – це підтвердження того, що події 2013-2014 років на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Переглядів: 311 Коментарів: 0

Відділи освіти

Екскурсія на СЕС Екскурсія на СЕС Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019     Для ознайомлення з  принципом роботи сонячної електростанції учні та вчителі ОЗНЗ "Перемишлянська ЗОШ І-ІІІ ст.ім. О. Ковча" 3 травня 2019 року відвідали   сонячну електростанцію потужністю 30МВт, яка розташована в м. Глиняни, Золочівського району.     На території СЕС школярі могли ознайомитися...

Переглядів: 257 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook