Період публікації:

від

до

Категорія:

Школа у смартфоні можлива вже сьогодні

Опубліковано: П`ятниця, 20 вересня 2019 

min
max

19 вересня у Сокальській районній раді відбулася презентація електронної системи «ОКО: Школа в смартфоні», яку вже цього навчального року будуть апробовувати школи Сокальського району.

«Можна сперечатися та чинити опір, проте факт: процес діджиталізації – це вимога часу і це нормально, навіть стає вже природньо. Це прозоро, зручно та економить час. Думаю, що такий формат освітнього процесу буде дуже дієвим і згодом розповсюдиться по всій Львівській області», - зазначив т.в.о. директора департаменту освіти і науки Львівської ОДА Ігор Гайдук.

Система побудована за принципом єдиної електронної бази для навчального закладу, де вчителі мають доступ до даних про всіх учнів, батьки про своїх дітей, а учні лише про себе.

Система «ОКО» дозволяє вести електронні журнали успішності і відвідуваності, розклад занять, навчальні програми, онлайн тестування, задавати домашні завдання. Організовує спілкування через внутрішнє листування, чати, форум.

«Інформаційні технології стають невід‘ємною частиною освітнього процесу. Ми пропонуємо інтерактивну систему організації навчального процесу та побудови інтерактивної комунікації між адміністрацією, вчителями, батьками та учнями «ОКО», - зазначають розробники програми.

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook