Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців

Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 

min
max

Щорічно у Львові, який абсолютно справедливо вважається духовною та культурною столицею Західної України, зосереджується потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, яка дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для нашої молоді – Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові».

Щороку фестиваль присвячений певній фокусній темі, яка розкриває найактуальніші проблеми для нашого суспільства. Фокусна тема 26 BookForum – «Відшукування причетного», на що організаторів надихнув однойменний вірш Грицька Чубая. Окрім цього, у 2019 році відзначають 70-річчя від його дня народження. «Нема таких речей і явищ, до яких би ми не були прямо чи опосередковано причетні у цьому житті, навіть якщо ця причетність, на перший погляд, і не очевидна. І немає такої причетності, яка не передбачає відповідальність перед майбутнім, перед громадою і, в першу чергу, перед власним сумлінням», - каже автор концепції фокусної теми Вадим Карп’як.

Головна ціль проведення BookForum – це популяризація читання. І, незважаючи на сучасні комп’ютерні технології, книжку люблять і читають студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права. Щоб пройти теми з навчального курсу, придбати книжкові новинки професійного спрямування та поспілкуватися із їх авторами студенти старших курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із викладачами Михайлом Голубкою та Ольгою Мельник за підтримки адміністрації вишу провели навчальну екскурсію, відвідавши 26 Book Forum.

Програма Форуму була насичена різноманітними презентаціями, дискусіями, лекціями, читанням поезій та багатьма іншими заходами.

Студенти мали можливість відвідати 16 тематичних кластерів, а також зустрітись з найвідомішими українськими авторами, взяти участь у презентації книги «Маркетер» українського кінорежисера, сценариста, письменника, політв’язня Олега Сенцова.

Окрім цього, представники коледжу побували на офіційній церемонії нагородження найкращих книг головного культурного фестивалю країни, яка проходила 19 вересня в конференц-залі Палацу мистецтв.

Загалом захід залишив після себе багато приємних вражень, ніхто не повернувся додому з пустими руками, кожен мав можливість придбати книжки та почути багато корисного і цікавого, адже Львівський Book Forum – це непересічна культурна подія як для міста, так і всієї України та чудова можливість для професійного зростання студентів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали 25-й «Book Forum Lviv» Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали 25-й «Book Forum Lviv» Опубліковано: Понеділок, 01 жовтня 2018 Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали 25-й «Book Forum Lviv», мета якого – визначення основних тенденцій та напрямів розвитку світового літературного процесу в українському контексті, поширення української культури закордоном, створення повноцінного діалогу...

Переглядів: 376 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права побували на Форумі видавців (фото) Опубліковано: П`ятниця, 15 вересня 2017 Кожного року у Львові, який абсолютно справедливо вважається, духовною та культурною столицею Західної України, зосередився потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, «точкою творення», який дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для молодого покоління. Осіння...

Переглядів: 810 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook