Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області

Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 

min
max

Нещодавно на базі Відокремленого структурного підрозділу Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Відкрив засідання директор ВСП Золочівський коледж НУ «Львівська політехніка», Ярослав Жулин, який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, поділився досвідом, здобутками вишу, відповів на задані питання учасників засідання та побажав плідної праці.

Голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович ознайомила присутніх із завданнями та окреслила перспективи роботи методоб’єднання на навчальний 2019/2020 рік з урахуванням змін, що постійно відбуваються в освітній галузі, з питаннями, які були розглянуті на серпневій нараді педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Наголосила на важливості впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів та привітала присутніх з нагоди Дня працівників освіти.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного, та заслухані доповіді на актуальні теми, а саме: «Використання тестових завдань під час вивчення економічних дисциплін», «Огляд нової наукової та навчально-методичної літератури з економічних дисциплін» тощо.

Виступили представники ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, які поділилися досвідом роботи з колегами, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання, підготували презентації та демонстраційні матеріали.

Активно обговорювали питання якості та результативності навчання, професійної підготовки студентів у сучасних умовах. Особливу увагу членів методичного об’єднання було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних інформаційних технологій у навчальний процес, обмінювались думками щодо вирішення актуальних проблем.

На завершення засідання методоб’єднання директор коледжу Ярослав Євгенович разом із колективом організував для гостей екскурсію в Золочівський замок, який входить до туристичного маршруту «Золота підкова Львівщини» та є пам'яткою історії й культури національного значення.

Учасники засідання високо оцінили рівень проведення заходу та щиро вдячні адміністрації, викладацькому складу циклової комісії ВСП Золочівський коледж Національного університету  «Львівська політехніка» за плідну співпрацю та цікаву екскурсію.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні...

Переглядів: 761 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: П`ятниця, 13 жовтня 2017 Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права, циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, що відбулось на базі ВСП Технологічний коледж...

Переглядів: 1115 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook