Період публікації:

від

до

Категорія:

Реєстрація на ЗНО-2020 розпочнеться 3 лютого

Опубліковано: Вівторок, 01 жовтня 2019 

min
max

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року розпочнеться 3 лютого та триватиме до 24 березня.

Про це повідомили сьогодні, 1 жовтня, у межах брифінгу «ЗНО: перспектива 2020/2012 року», який відбувся у Львівській облдержадміністрації.

Відтак, терміни ЗНО-2020:

  • Реєстрація – з 3 лютого до 24 березня 2020.
  • Основна сесія – з 21 травня до 16 червня 2020.
  • Додаткова сесія – - 25 червня до 17 липня 2020.

«У порівнянні з 2019 роком суттєвих змін у системі не відбувається. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів: українська мова, історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) або математика – на вибір та третього предмета із переліку ЗНО за вибором випускника зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації (ДПА) у 2020 році для учнів закладів загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти та вищої освіти, які завершують повну загальну середню освіту», - зазначив директор Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко.

Переклад завдань сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії здійснюватиметься кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Кожен зареєстрований учасник ЗНО-2020 має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Відповідно до проекту Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України, 2020 року під час вступу до вишу зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018, 2019 та 2020 років з усіх предметів, окрім іноземних мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати оцінку із сертифікатів 2018, 2019 та 2020 років з однієї з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська) на власний розсуд.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО-2020 Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО-2020 Опубліковано: Понеділок, 03 лютого 2020 У понеділок, 3 лютого, розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 24 березня. Учні (слухачі, студенти) закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які 2020 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти,...

Переглядів: 1747 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Вчителів-предметників запрошують до участі у вебінарах щодо ЗНО-2020 Вчителів-предметників запрошують до участі у вебінарах щодо ЗНО-2020 Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 Працівники Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти проведуть вебінари для вчителів (викладачів) - предметників закладів загальної середньої освіти, професійно-технічної (професійної) освіти, вищої освіти І-ІІ р.а. з метою інформування щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного...

Переглядів: 1266 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook