Період публікації:

від

до

Категорія:

Обласний семінар з «Охорони праці» професійних (професійно – технічних) навчальних закладів

Опубліковано: Четвер, 03 жовтня 2019 

min
max

03 жовтня 2019 року на базі НМЦ ПТО у Львівській області відбувся обласний семінар з «Охорони праці» на тему: «Зміни до Положення про порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві».

            У семінарі взяли участь 53 представники професійних (професійно-технічних) навчальних закладів, начальник відділу нагляду в АПК та СКС Курило В.М., начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Проць І.Е, та  методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Шкуропацька Наталія Василівна.

            Метою семінару було ознайомлення зі змінами до Порядку розслідування та обліку нещасних  випадків,  професійних захворювань та аварій на виробництві та підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

            Семінар відкрила методист НМЦ ПТО у Львівській області Шкуропацька Наталія Василівна, яка привітала учасників семінару, акцентувала увагу на важливості теми семінару,  ознайомила з планом роботи.

За планом роботи були розглянуті такі питання:

1. Основні вимоги до нового Положення про порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві ( Доповідач – В.М. Курило, начальник відділу нагляду в АПК та СКС ).

2. Підготовка до нового опалювального сезону ( Доповідач – І.Е. Проць, начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки ).

3. Обговорення та підведення підсумків семінару (Доповідач – Шкуропацька Наталія Василівна, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області ).

            По завершенню семінару учасники мали можливість обговорити зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних  випадків,  професійних захворювань та аварій на виробництві.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1379 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1350 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook