Період публікації:

від

до

Категорія:

ІІ Всеукраїнський урок доброти в Бориславській ЗСШ-інтернаті

Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 

min
max

Педагогічний та учнівський колектив КЗ ЛОР «Бориславська ЗСШ-інтернат І-ІІІ ст» взяли активну участь у «Всеукраїнському уроці доброти», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначається 4 жовтня.

День розпочався з інтерв’ю одинадцятикласників «Добре серце», під час якого дорослі респонденти розповідали про своїх домашніх пухнастих друзів.  Першокласники разом з вчителем Пехів Р.Т. побували на уроці-казці «Лікар Ай-болить», підчас якого дізналися багато цікавого про своїх вірних друзів – пухнастиків.

Вчителі Романів Н.В.  та Галишин О.І. провели в 2 класі урок на тему «З добром у серці», на якому переглянули мультфільми «Білий Клик» та «Піп – пес поводир» та намалювали тварин, які їм найбільше сподобалися.

Учні 3 класу разом з вчителем Федиців І.І. побували на уроці «Добро починається з тебе».

Учні 4 класу разом з вчителем Уніят І.З. побували на екскурсії  в осінньому ліску «Прощання з журавлями».

Учні 5-а класу завітали в кабінет до шкільного психолога Качур О.І., з якою за круглим столом відбулося обговорення цікавої теми «Собака – друг людини». Учні 5-б класу переглянули мультфільми «Подарунок» та «Жив-був собі кіт» і спільно з Качур О.І. обговорили та поділилися своїми враженнями від побаченого.

Цікаво пройшла година спілкування «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» в 6 класі, яку підготувала та провела класний керівник Міняйло О.І.. Шестикласники із захопленням ділилися враженнями про своїх домашніх улюбленців.

В 7 класі класний керівник Держепільська І.Й. провела урок-змагання «Хвостата вікторина».

«Пізнай, люби і збережи» - це тема брейн-рингу, який відбувся в 8-а класі (підготувала класний керівник Онишко І.Я.).

Учні 8-б класу спільно з класним керівником Басюк В.А. переглянули відео-презентацію «Цікаві історії про походження і роль кішок в житті людини». В 9-а класі відбулося засідання за круглим столом, темою обговорення якого було «З добром у серці» (класний керівник Зінько І.С.).

Класний керівник 9-б класу Пігур О.М. разом з учнями здійснили віртуальну подорож. Маршрут подорожі – «Всесвітній день охорони тварин».

«Захист тварин – справа честі людей» - під таким гаслом пройшла година спілкування у 10 класі разом з класним керівником Матківською Г.Й.

Немає коментарів

Схожі статті:

Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Розважально-пізнавальне заняття 2 класу. Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Весело і цікаво пройшов День св.Валентина в КЗЛОР "Бориславська загальноосвітня санаторна школа".  Вчителі початкових класів  Романів Н.В.,Галишин О.І. разом з учнями 2 класу провели розважально-пізнавальне заняття. Педагоги ознайомили дітей з історією виникнення свята та з традиціями його святкування...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

«ЯНГОЛИ ПАМ’ЯТІ» «ЯНГОЛИ ПАМ’ЯТІ» Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Цими днями в Україні згадують жертв розстрілів на Майдані. У період з 18-20 лютого 2014 в центрі Києва загинули понад 100 людей. Згодом учасників акції протесту почали називати "Небесною Сотнею". Говорити на цю тему складно ,особливо зі школярами ,проте необхідно! Не залишились осторонь цієї теми вихованці...

Переглядів: 739 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook