Період публікації:

від

до

Категорія:

Акція «Допоможи Мурчику і Гавчику» до Дня захисту тварин

Опубліковано: Понеділок, 07 жовтня 2019 

min
max

Дуже часто ми забуваємо, що поряд з нами живуть вірні друзі – тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги і любові. Наші домашні улюбленці так багато роблять для нас: охороняють, дарують радість спілкування, а іноді навіть рятують життя, чекаючи від нас лише уваги. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя!

У всьому світі створено громадські організації борців за права тварин. Вони проводять акції, спрямовані на захист тварин від знущань та жорстокого ставлення.

25 червня, у світі відзначають Міжнародний день з собаками на роботі.

1 березня – Міжнародний день кота.

16 серпня – Міжнародний день безпритульних тварин

4 – 6 жовтня , відзначається Всесвітній день тварин. Зародилося це свято в 1931 році у Флоренції, на міжнародному конгресі прихильників руху захисту прав тварин.

Вважається, що саме ця дата була обрана не випадково: 4 жовтня відзначається день пам’яті католицького святого Франциска Ассізького, який є покровителем тварин. За багатьма легендами, святий міг спілкуватися з тваринним світом.

ДНЗ №21 «Сонечко» взяв участь в міській благодійній ярмарці до Дня захисту тварин та концертній програмі художніх колективів, які організували керівництво Народного дому м.Стебника та ДМГО «Товариство захисту тварин».  В рамках освітнього проекту «Біоетика», працівники садочку та батьки з вихованцями провели акцію «Допоможи Мурчику і Гавчику», з метою формування у дітей гуманного ставлення до тварин. Всі зібрані смаколики: корм, крупи, м'ясні делікатеси, молочко, плетенки, мисочки, медикаменти, теплий одяг передали організатору акції - президенту ДМГО "Товариство захисту тварин", Петрицин Наталії.

Вихователь-методист

Іваніщева І.Т.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Eleos-Lviv» – спільнота небайдужих «Eleos-Lviv» – спільнота небайдужих Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3.03.2020 року до вихованців НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» завітали представники благодійної організації «Eleos-Lviv», яка розпочала свою діяльність при Єпархіальному управлінні Львівсько-Сокальської Єпархії ПЦУ. Гості приємно поспілкувалися з вихованцями Центру, розповіли про значення Великого посту...

Переглядів: 1126 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Благодійна акція Благодійна акція Опубліковано: Вівторок, 12 листопада 2019 У вересні і травні 2019 року у КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» проходила благодійна акція, під час якої було зібрано кошти в сумі 1211 грн. За ці гроші було закуплено гостинці для воїнів в АТО: чай, кава, печиво та цукерки. Ці продукти було...

Переглядів: 475 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook