10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу.
Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив науковців-учасників зустрічі-диспуту та коротко зупинився на важливості винахідництва та раціоналізаторства в оволодінні професії кулінара.
Доктор філософії, доцент Львівського відокремленого структурного підрозділу МПУ ім. М.П. Драгоманова «Львівський навчально-науковий центр ПО» Сліпчишин Лідія Василівна у своїй доповіді зробила наголос на раціоналізаторстві та винахідництві в розвитку галузей.
Член Львівського клубу винахідників, винахідник-раціоналізатор, кандидат технічних наук Багрійчук Василь Олексійович висвітлив питання: «Їжа – основний фактор формування здорового організму людини».
Керівник гуртка, здобувач наукового ступеня кандидатки педагогічних наук Мелько Марина Володимирівна розповіла учням про моду в кулінарії, продемонструвала відеоролик «Світові бренди модної кулінарії».
Учні із зацікавленням вислухали доповідачів. Після кожного виступу задавали запитання, що переходили в диспути.
Львівський державний Будинок техніки дякує дирекції Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу за надану можливість провести захід.
Немає коментарів