Період публікації:

від

до

Категорія:

Мода в кулінарії

Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 

min
max

10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу.

Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив науковців-учасників зустрічі-диспуту та коротко зупинився на важливості винахідництва та раціоналізаторства в оволодінні професії кулінара.

Доктор філософії, доцент Львівського відокремленого структурного підрозділу МПУ ім. М.П. Драгоманова «Львівський навчально-науковий центр ПО» Сліпчишин Лідія Василівна у своїй доповіді зробила наголос на раціоналізаторстві та винахідництві в розвитку галузей.

Член Львівського клубу винахідників, винахідник-раціоналізатор, кандидат технічних наук Багрійчук Василь Олексійович висвітлив питання: «Їжа – основний фактор формування здорового організму людини».

Керівник гуртка, здобувач наукового ступеня кандидатки педагогічних наук Мелько Марина Володимирівна розповіла учням про моду в кулінарії, продемонструвала відеоролик «Світові бренди модної кулінарії».

Учні із зацікавленням вислухали доповідачів. Після кожного виступу задавали запитання, що переходили в диспути.

Львівський державний Будинок техніки дякує дирекції Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу за надану можливість провести захід.

Немає коментарів

Схожі статті:

Будинок техніки шукає кулінарні таланти Будинок техніки шукає кулінарні таланти Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 Львівський державний Будинок техніки традиційно проводить із учнями закладами профтехосвіти освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня. Чергова зустріч із винахідниками та раціоналізаторами...

Переглядів: 446 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг. Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна. Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського...

Переглядів: 697 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook