Період публікації:

від

до

Категорія:

Ювілей ДПТНЗ «Стрийське вище художнє професійне училище»

Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 

min
max

З 30 вересня по 4 жовтня у ДПТНЗ «Стрийське вище художнє професійне училище» відбувся комплекс заходів, приурочених до 75-річчя навчального закладу. Розпочався тиждень з виховної години для учнів і працівників, присвяченої історії училища, етапам його становлення і розвитку.

1 жовтня, з метою популяризації робітничих професій творчого напрямку, відбувся «Арт-Захід - 75», який відвідали учні шкіл міста Стрия та Стрийського, Сколівського і Жидачівського районів. Для школярів і їх супроводжуючих були проведені екскурсії по навчальних кабінетах і виробничих майстернях училища, музею, де представлені випускні кваліфікаційні роботи наших учнів, а також були організовані майстер-класи з різних професій.

2 жовтня, о 15.00 у виставковому залі краєзнавчого музею «Верховина» м.Стрия відбулося відкриття виставки робіт учнів і працівників училища під назвою «Ретроспектива - 75», де були експоновані роботи різних часових проміжків історії Стрийського ВХПУ.

3 жовтня училище відвідали випускники різних років, з якими мали змогу поспілкуватися учні нашого навчального закладу. Зустріч була надзвичайно мотиваційною, випускники розповіли про свої досягнення, про перспективи навчання і шляхи подальшої самореалізації для кожного учня.

4 жовтня в актовому залі училища відбувся святковий концерт, присвячений ювілею училища і Дню вчителя, на якому були присутні ветерани педагогічної праці. З приводу такої надзвичайно важливої  для Стрийського ВХПУ події училище відвідали в якості запрошених гостей  керівник  департаменту освіти і науки Львівськї ОДА Ігор Гайдук, заступник начальника управління – начальник відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Михайло Мураль, голова обласної організації «Укрелектропрофспілка» Володимир Яремчук, завідувачка лабораторії інноваційних технологій, кандидат педагогічних наук Світлана Василина, директор ХПТУ ім..Й.п.Станька Василь Гевало, директор ВПУ №34 Олег Кізима, в.о.директора ВПУ №35 Лілія Андруневчин, директор ВПУ №8 Віталій Никифорів, заступник міського голови з гуманітарних питань Роман Волинець, директор Стрийської дитячої школи мистецтв Зеновій Куйбіда, а також керівники підприємств-роботодавців. Під час урочистостей працівники  Стрийського ВХПУ отримали відзнаки за сумлінну працю в галузі професійно-технічної освіти, вагомий внесок у підготовку робітничих кадрів та з нагоди 75-ти річного ювілею навчального закладу.

У цей день прозвучало багато хороших і теплих слів на адресу педагогічного колективу  училища. Попри всі складності і реалії сучасного життя, Стрийське ВХПУ гідно і на високому рівні виконує своє основне завдання – навчання і виховання молоді.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1431 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1399 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook