Період публікації:

від

до

Категорія:

Козацькі забави у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 

min
max

Гарний осінній день, багатий, щедрий, різнокольоровий зібрав учнів на шкільному подвір’ї Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В епіцентрі заходів, присвячених Дню захисника України, традиційні «Козацькі забави».

Відгомоніли століття з того часу, як в пониззі Дніпра, за його порогами, мужні і волелюбні лицарі заснували Запорізьку Січ.

А пам’ять живе. Тому з метою виховання пошани до історичного минулого, допомогти дітям осмислити свою особистість як частину великого українського народу, морального та фізичного загартовування школярів значну частину козацьких розваг скадали спортивні змагання: різноманітні естафети, перетягування каната,стрільба з лука і т.д.

 Змагання оцінювало професійне журі, яке очолювала заступник директора з навчально-виховної роботи Лідія Ярославівна Пилипців.

Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.

Родзинкою свята для учнів і вчителів було частування козацькими стравами, які з любов'ю приготували учні 11 класу разом із вчителями школи.

Свято пройшло цікаво і змістовно, треба було вирішити багато організаційних питань, продумати відповідну програму, виявити інтереси і зацікавлення всіх учасників. І за це велике спасибі класним керівникам, педагогу-організатору, заступнику директора з виховної роботи та вчителям фізкультури та захисту Вітчизни.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Акція «Незабудка пам’яті» у Куровицькій ЗОШ I-III ступенів Акція «Незабудка пам’яті» у Куровицькій ЗОШ I-III ступенів Опубліковано: Четвер, 28 листопада 2019 "Згадайте нас - бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не згасне свічка! Ми в цій землі житами проросли, Щоб голоду не знали люди вічно." Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі...

Переглядів: 541 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародний день толерантності у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Міжнародний день толерантності у Куровицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Опубліковано: Четвер, 21 листопада 2019 День толерантності - свято, яке відзначається 16 листопада 2019 року в усьому світі. З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, та розвитку толерантних настанов, учні 7-го класу разом із класним керівником Балич М.В. провели чудове дійство. Учні поділилися на дві команди, вони...

Переглядів: 377 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook