Період публікації:

від

до

Категорія:

Зусиль Тетяни Поляк для загальної перемоги «Галичанки» виявилося замало

Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 

min
max

19 жовтня 2019р. у палаці спорту «Галичина» чемпіон України – львівська «Галичанка» у матчі у відповідь ІІ кваліфікаційного раунду європейського Кубка ЄГФ з гандболу серед жіночих клубних команд приймала румунську команду «Магура» з м.Чиснадіє.

Львів’янки по-особливому налаштовувались на цю гру, адже їм треба було відігрувати різницю у вісім голів, програних у першій зустрічі у Румунії. Отож, початок першого тайму був за ними 4:1, 8:5, однак кінцівка тайму не пішла і гостям вдалося вирівняти гру 8:8.

Після перерви команди продовжили затяту і рівну боротьбу, а десь з середини другої половини зустрічі «Галичанка» вирвалась уперед і вже постійно утримувала перевагу у 3-4 голи, яку довела до 5-и на завершення матчу. Отож, результат поєдинку 19:14.

Приємно, що у ці хвилини лідерство у львівській команді взяла на себе двадцятирічна вихованка Львівського училища фізичної культури Тетяна Поляк (вип. 2016р.). Тетяна (на фото) і сама намагалась попадати у ворота суперниць з найнезручніших позицій, і вела за собою подруг. У підсумку на рахунку Поляк 8 забитих м’ячів. Наталя Савчин (вип. 2013р.) відзначилася тричі, Марина Коновалова (вип. 2013р.) влучила два рази. Участь у грі взяла і одинадцятикласниця училища Христина Майкут.

Однак, зусиль Тетяни Поляк і усієї команди для загальної перемоги виявилося замало. За сумою двох ігор «Галичанка» поступилася 42:45 і вибула із змагань.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1662 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Завершилися ігри першого етапу чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 15 років. У останньому турі команда Львівського спортколеджу (кол. училище фізичної культури) у принципових поєдинках 28 і 29 лютого 2020р. в Ужгороді зустрічалася з місцевою СДЮШОР «Карпати». У першому матчі дівчата...

Переглядів: 1440 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook