Період публікації:

від

до

Категорія:

Ми - дослідники

Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 

min
max

 

17 жовтня 2019 року учні першого класу Борщовицького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» разом з батьками та класним керівником Завацькою Лідією Петрівною здійснили захоплюючу подорож на ферму равликів. На екскурсії ми дізналися дуже багато цікавої інформації про таємниці життя та умови розведення молюсків.

Екскурсовод цікаво розповіла про усі цикли вирощування равликів, які проходять у декількох приміщеннях. Діти побували в теплиці, де відбирають равликів до споживання та готують до зимового сну, розглянули дерев’яні стелажі, в яких вони проживають, а ще спеціальні коробки, де зберігають ікру.

Учні з цікавістю слухали екскурсію про їхнє життя-буття, і навіть влаштували равликові перегони. Діти провели весело час за чашкою духмяного какао з печивом. На згадку про відвідини равликової ферми учні отримали свічечки, які самі виготовили.

Наша подорож продовжилась до невеликого і приємного містечка, під назвою Золочів. А все завдяки неймовірному замку, який розташувався в цьому місті. Діти побували в Великому та Китайському палацах, ознайомилися з цікавими взірцями предметів інтер’єру XVII-XVII ст., живописними копіями творів митців, цікавою колекцією мисливських трофеїв.

З надзвичайно позитивними враженнями та бажанням продовжувати досліджувати цікаві місця рідного краю повернулися додому

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook