Період публікації:

від

до

Категорія:

Прогулянка парком

Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 

min
max

Кожна пора року прекрасна по-своєму – це особливо відчувають малята, адже вони радіють усьому, що їх оточує.

Молодші школярі Бориславської санаторної школи-інтернату разом з вихователем Женчак Л.Л. побували в міському парку, де чарівні осінні барви і дари природи дарували їм радісні та яскраві емоційні тони.

Важливо, що рухливі ігри на свіжому повітрі сприяють інтелектуальному розвитку дітей, а також добре розвивають їхню уяву та мовлення. Під час прогулянки вихованці розв'язували проблемні ситуації, відгадуали загадки, повторили правила поведінки в природі.

У природі є багато секретів і цікавинок. Та вона розкриває їх тільки тим, хто ставиться до неї з повагою та любов'ю.

Жнчак Л.Л.,вихователь

Немає коментарів

Схожі статті:

"Осінь" урок позакласного читання "Осінь" урок позакласного читання Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 Осінь зачаровує своєю красою, адже саме цю золоту пору року чи не найчастіше оспівують письменники. Вчитель початкових класів Федиців Ірина Ігорівна провела урок позакласного читання в 3 класі Бориславської ЗСШ-інтернаті, про цю чарівну пору року, яка спроможна подарувати відчуття гармонії та любов до...

Переглядів: 527 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Весняна прогулянка Весняна прогулянка Опубліковано: Субота, 05 травня 2018 2 травня вихователі Бориславської ЗСШ-інтернату Шемеляк Н.С. та Шоха І.В. разом учнями 8 класу провели прогулянка  в весняний парк. Прогулянка була цікавою і пізнавальною. Діти збирали квіти, плели вінки, палили вогнище, розказували цікаві життєві історії. Ми досить весело провели час.

Переглядів: 620 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook