Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському обласному центрі краєзнавства завершуються будівельні роботи

Опубліковано: Середа, 23 жовтня 2019 

min
max

До кінця року у Центрі краєзнавства екскурсій і туризму учнівської молоді планують завершити ремонті роботи, аби діти з усіх міст України мали змогу приїхати до Львові в межах своїх навчальних програм.

Із ходом завершення будівництва та облаштуванням благоустрою ознайомився сьогодні, 23 жовтня, заступник голови Львівської ОДА Іван Собко в межах виїзної наради.

«Освіта та усесторонній розвиток молодого покоління має бути наріжним каменем існування суспільства. Центр краєзнавства підсилює цю роботу, тому вчасне завершення будівництва вкрай важливе. Сподіваємося, що уже наступного року діти, які займаються у туристсько-спортивних гуртках, обмінюватимуться тут досвідом, братимуть участь у таборах та змагатимуться на численних конкурсах», - наголосив Іван Собко.

Будівництво комплексу розпочали у 2006 році. Для завершення усіх необхідних робіт на попередній сесії Львівської обласної ради ухвалили рішення виділити 500 тисяч гривень.

Щороку в гуртках центру краєзнавства займається понад 700 школярів Львівщини, які мають змогу виявити і всебічно розвивати свої здібності та таланти. Центр організовує туристично-краєзнавчі табори у Карпатах на турбазах «Карпати», «Полонина» та «Трембіта». Для творчих дітей та підлітків у закладі організовано роботу 51 гуртка.

Немає коментарів

Схожі статті:

Олег Синютка проінспектував будівництво дитячої турбази Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму Олег Синютка проінспектував будівництво дитячої турбази Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Сьогодні, 29 листопада, відбулась виїзна нарада щодо стану незавершеного будівництва дитячої турбази Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вулиці Івана Франка за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Зазначимо, що за...

Переглядів: 314 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Цьогоріч завершать будівництво школи у селі Викоти Опубліковано: Середа, 08 квітня 2020 У рамках національного проєкту «Велике будівництво» у 2020 році на Львівщині планують завершити добудову школи та реконструкцію системи опалення Викотівської СЗШ І-ІІІ ст. в Самбірському районі Львівської області. У Викотівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів навчається 219 учнів, працює 9...

Переглядів: 5303 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook