Період публікації:

від

до

Категорія:

Команда «Скат» прямує у фінал

Опубліковано: Понеділок, 28 жовтня 2019 

min
max

23 жовтня на базі Нижанковицького професійного ліцею відбулись відбіркові змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед учнівської молоді професійної освіти Львівщини.

У грі взяли участь чотири заклади професійної освіти:

  • Турківський ПЛ – команда «Скат»;
  • Боринський ПЛ народних промислів і ремесел – команда «Бойківчани»;
  • Нижанковицький ПЛ – команда «Олімп»;
  • Погірцівське ВПУ – команда «Фортуна».

Учасники команд проявили високий рівень логічного мислення та наполегливо боролись за перемогу. Особливо напруженою виявились змагання між командами «Скат» та «Олімп» за вихід у фінал.

За результатами інтелектуальних змагань перше місце зайняла команда «Скат» Турківського ПЛ, друге місце – команда «Олімп» Нижанковицького ПЛ, третє – команда «Бойківчани» Боринського ПЛНПР.

Інтелектуальні ігри поєднують у собі риси як ігрової, так і навчальної діяльності – вони розвивають теоретичне мислення, вчать в короткий термін систематизувати та аналізувати отриману інформацію.

Організатор змагань – Львівський державний Будинок техніки – висловлює щиру подяку адміністрації Нижанковицького ПЛ за сприяння у проведенні гри.

Немає коментарів

Схожі статті:

Фіналістом стає команда «Фаворит» Фіналістом стає команда «Фаворит» Опубліковано: Середа, 18 грудня 2019 11 грудня на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулись територіальні змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». У змаганнях взяли участь заклади професійної (професійно-технічної) освіти м. Львова згідно графіку. Учасники продемонстрували...

Переглядів: 810 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У фіналі – команда «Оріон» У фіналі – команда «Оріон» Опубліковано: Середа, 11 грудня 2019 4 грудня у Вищому професійному училищі № 20 м. Львова відбулись відбіркові змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». У змаганнях взяли участь шість закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини: ВПУ № 20 м. Львова – команда «Оріон»; ВПУ № 29 м. Львова – команда...

Переглядів: 704 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook