Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася секція технічного напрямку керівників гуртків закладів професійної освіти м. Львова та області

Опубліковано: Вівторок, 29 жовтня 2019 

min
max

24 жовтня у Львівському державному Будинку техніки відбулася секція технічного напрямку керівників гуртків закладів професійної освіти м. Львова та області, а саме: ВПУ № 34 м. Стрия, Червоненського ВПУ, Рава-Руського професійного ліцею, Львівського ВПУ комп’ютерних технологій та будівництва, Львівського професійного ліцею залізничого транспорту, Львівського ВПУ дизайну та будівництва, ВПУ № 71 м. Кам’янка-Бузька, Міжрегіонального ВПУ залізничного транспорту, Миколаївського професійного ліцею, Самбірського професійного ліцею сфери послуг, ВПУ № 20 м. Львова, Львівського ВПУ інформаційно-комп’ютерних технологій, Новороздільського професійного ліцею, Жидачівського професійного ліцею, ВПУ № 8 м. Стрия, Новояворівського ВПУ, Новороздільського професійного ліцею будівництва і побуту, Добротвірського професійного ліцею.

З привітанням до учасників секції звернулася директорка ЛДБТ Івашкевич Л.М., яка зробила аналіз гуртків технічної творчості в закладах професійної освіти і відзначила, що кількість гуртків зменшилася в порівнянні з минулими роками.

Заступник директора з НМР Бойко Б.П. зробив аналіз VI Фестивалю технічної творчості, який став підсумком гурткової роботи у 2018-2019 н.р., і окреслив перспективи VII Фестивалю.

Доктор філософії, доцент Львівського відокремленого структурного підрозділу «Львівський навчально-науковий центр професійної освіти» НПУ ім. М.М. Драгоманова Сліпчишин Л.В. висвітлила питання сучасного підходу до організації творчої діяльності учнів у закладах професійної освіти.

Кандидат технічних наук, виконавчий директор Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців Яворський М.С. розповів учасникам секції про співпрацю навчальних закладів професійної освіти м. Львова та області з роботодавцями Львівщини.

Кандидат технічних наук, винахідник, раціоналізатор, член клубу винахідників Багрійчук В.О. зупинився на формуванні в учнів світоглядних основ творчості і винахідництва.

Керівник гуртка «Електрик» Львівського державного Будинку техніки Зацепілов І.В. поділився творчим підходом до організації та проведення гурткових занять.

Учасники секційного засідання поспілкувались та обмінялись творчим досвідом роботи.

Бажаємо керівникам гуртків успішної та плідної роботи у напрямку розвитку технічної творчості та винахідництва.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся ІІ етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 20 лютого у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва проведено ІІ етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 20 команд закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Привітала учасників змагань заступник...

Переглядів: 657 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Відбувся І етап з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки Опубліковано: П`ятниця, 31 січня 2020 28 січня у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся І етап турніру з гри «Що? Де? Коли?» на Кубок Будинку техніки. У змаганнях взяли участь 22 команди закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини. Відкрив захід заступник директора з...

Переглядів: 323 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook