Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято осені

Опубліковано: Вівторок, 29 жовтня 2019 

min
max

Ось і завітала в Україну щедра осінь. В теплі і сонячні дні жовтня у філії Мелешківської ЗОШ І ступеня ОНЗ Малнівського НВК Мостиського району    відбувся захід «Свято осені», в якому взяли участь учні 1-4 класів. Свято було організоване та проведене під керівництвом вчителя початкових класів  Остафійчук О. В.На один день школа поринула в чудову осінню казку. Кожен клас отримав за кілька днів до заданої події домашнє завдання – зробити виріб власноручно із дарів осені. Діти із відповідальність поставились до цього завдання і підготували вироби з природних матеріалів: аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей не було меж. Поки журі оцінювало роботи учасників і підбивали підсумки,  вчителька підготували для дітей різноманітні цікаві конкурси, а саме:

  • Назвати ознаки осені. Хто більше?
  • Відгадай  загадки.
  • Рукавиці (Попередньо зав'язавши хустиною гравцеві очі, учні в товстих рукавицях упізнавали овочі та фрукти, що лежать на столі.
  • Цибулина (Два учасники переносили з однієї тарілки в іншу цибулю, тримаючи її зубами за хвостик).
  • Перець (Два учасники затиснули перець лобами і переносили його на певну дистанцію. Кому перець не упав,той і переміг).
  •  Букет (Два учасники отримали картки з буквами. Переміг той, хто швидше з окремих букв склав назву квітки.)
  • Упізнай ( На дошці були прикріплені малюнки листя дерев і їх плодів, діти співставили їх).
  • Прогулянка (Вчитель вибрав двох гравців. Кожному з них довелось підготуватися до осінньої прогулянки. Учням необхідно було зібрати в однокласників і одягнути на себе максимальну кількість предметів одягу: штанів, светрів, ременів, шкарпеток, шарфів, шапок. Переміг той учасник, який одягнувся “тепліше” іншого.
  • Збери Картоплю (На підлогу розкидано  картоплі, діти повинні із зав'язаними очима швидко за одну хвилину зібрати врожай. Переможе той, у кого у відрі буде більше картоплі.)

Кожен переможець за свої старання отримував «чарівну кульку». На кінець свята дітей нагородили грамотами за виконане домашнє завдання.  Позитивні емоції та естетичну насолоду отримали всі – від найменших до найстарших учасників даного заходу. Всі класи блискуче попрацювали і внесли свою нотку, своє бачення світу у палітру кольорів Красуні.

Немає коментарів

Схожі статті:

З вишиванкою в серці Україну єднай! З вишиванкою в серці Україну єднай! Опубліковано: П`ятниця, 22 травня 2020 Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка  символізує  родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. 21...

Переглядів: 6185 Коментарів: 0

Відділи освіти

З Днем Матері! З Днем Матері! Опубліковано: П`ятниця, 15 травня 2020 День матері - це одне із зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.З цим словом пов’язані найтепліші спогади, найніжніші...

Переглядів: 3192 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook