Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відкрили заклад дошкільної освіти «Лісова пісня»

Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 

min
max

У неділю, 3 листопада, урочисто відкрили заклад дошкільної освіти «Лісова пісня» у с. Вільшаник.

Варто зазначити, що, на разі, це єдиний заклад дошкільної освіти у Вільшаницькій ОТГ, у якому зможуть розташуватися 50 вихованців.

До урочистостей долучилися т.в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігор Гайдук, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку обласної ради Олег Домчак, представники місцевої влади та приватні підприємці, а також діти, які з понеділка почнуть відвідувати садочок.

«Відкриття садочку є довгоочікуваним для цієї громади, оскільки лише віра, підкріплена реальними справами, дає результат. А цей садочок – результат вашої наполегливої роботи. Сподіваюсь, що це – лиш початок. Бажаю вам усім нових звершень», - зазначив Ігор Гайдук.

Цьогоріч у Львівській області відкрито 5 абсолютно нових закладів дошкільної освіти, створено 3 дошкільні підрозділи в структурах освітніх закладів та 8 приватних закладів дошкільної освіти отримали ліцензії на впровадження дошкільної освітньої діяльності.

До кінця календарного року заплановане відкриття ще 6 нових закладів дошкільної освіти та відкриття додаткових груп на базі функціонуючих дошкільних закладів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Дрогобицькому районі відкрили новий дитячий садок У Дрогобицькому районі відкрили новий дитячий садок Опубліковано: Середа, 27 лютого 2019 Сьогодні, 27 лютого, в с. Уличне Дрогобицького району офіційно відкрили новий дитячий сaдочок «Диво». Заклад дошкільної освіти розрaховaний нa 3 групи по 20 дітей. Директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій під чaс відкриття оглянула дошкільний заклад. «Цей...

Переглядів: 340 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

На Пустомитівщини відкрили новий сучасний садок (фото) На Пустомитівщини відкрили новий сучасний садок (фото) Опубліковано: Неділя, 29 жовтня 2017 Сьогодні, 29 жовтня, у селі Зубра Пустомитівського району урочисто відкрили заклад дошкільної освіти. Сучасний та модерний садок дозволить педагогам охопити навчанням та дозвіллям 150 дошкільнят. Малечу, педагогів і присутніх на заході привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка. Також у вітальному...

Переглядів: 520 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook