Період публікації:

від

до

Категорія:

Гліб Кігітов і Святослав Гудзий – переможці міжнародних змагань «Кубок Поділля» зі стрільби

Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 

min
max

У м.Вінниці 22-27 жовтня 2019р. відбулися традиційні міжнародні змагання «Кубок Поділля» зі стрільби з пневматичної зброї.

У стрільбі з пістолета на 10м переможцем змагань став студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Гліб Кігітов (на фото). У фіналі Гліб переміг господаря змагань Павла Крепостняка 240,5:239,2.

Серед жінок перемогу здобула киянка Дарія Семененко. Юлія Коростильова (вип. 2004р.) посіла ІІ місце, Христина Бурак (вип. 2013р.) – третє, Лілія Нестеренко (вип. 2016р.) – четверте.

Студент ІІІ курсу училища Святослав Гудзий переміг серед гвинтівочників. У фінальній дуелі Святослав обійшов одесця Кирила Козюка 245,4 на 242,8. Олександр Галкін (вип. 2009р.) показав четвертий результат, Олег Замико (вип. 2019р.) на шостому місці.

Серед стрільців по рухомій мішені рівних не було Ігору Кізимі (вип. 2017р.). Ігор переміг як у стрільбі по мішені, що рухається із змінною швидкістю (вправа ГП-11а), так і по мішені, що рухається спочатку повільно, а в другій частині вправи швидко (ГП-12). Студент ІІ курсу Денис Баблюк двічі піднімався на третю сходинку нагородного подіуму. Цьогорічна випускниця Крістіна Гілевич посіла ІІІ місце у вправі ГП-11а і п’яте – в ГП-12.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 907 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 906 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook