Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності

Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 

min
max

У рамках професійного виховання та практичної підготовки студентів викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка та Ольга Мельник організували та провели практичні заняття на базі Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності для студентів груп ФН-17 та ПМ (н)-17 з навчальних дисциплін «Фінанси підприємств» та «Податкова система», на яких було розглянуто питання щодо планування діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу на основі аналізу факторів зовнішнього, безпосереднього й внутрішнього середовищ та особливості оподаткування суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу в Україні.

Для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Товарознавство в митній справі» була проведена навчальна екскурсія, на якій студенти ознайомились зі спеціалізованими банківськими бізнес-послугами для готелів, ресторанів та кафе. Серед них: нові можливості приймання платежів: оплата за QR-кодом у POS-терміналах, платежі через Telegram; відкриття рахунку, ЕЦП, передача звітності до державних органів, обслуговування рахунку; послуги банку: програми фінансування: лізинг авто, лізинг обладнання тощо.

Також була проведена навчальна екскурсія для студентів спеціальності «Готельна ресторанна справа» та «Харчові технології», яку організували викладачі коледжу Надія Ділай та Марія Василишин на базі Форуму індустрії туризму та гостинності. В ході заходу студенти коледжу ознайомились з інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технологіями обслуговування туристів, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів – учасників форуму, зі сучасними тенденціями індустрії гостинності, а також з макетами готельно-оздоровчих комплексів, поспілкувалися з представленими готельних комплексів та ресторанного господарства, ознайомились з особливостями правильного облаштування готелів та ведення ресторанного бізнесу.

Викладачі та студенти мали можливість поспілкуватися із досвідченими фахівцями-практиками індустрії гостинності, відвідати пізнавальні лекції та презентації, взяти участь у майстер-класах та дегустаціях, ознайомитись з бальнеологічними, гірськолижними курортами, еколокаціями, національними парками та історичними містами регіонів України.

Проведення навчальних занять та екскурсій на практиці завжди надихає на чудові ідей, сприяє підвищенню якості навчального процесу, підвищує рівень конкурентоспроможності випускника, адже студенти коледжу мали нагоду ознайомитись з багатьма цікавими пропозиціями, які пропонували представники підприємств, побачити оригінальні товари, ознайомитися з останніми новинками готельно-ресторанного бізнесу.

Адміністрація коледжу, викладачі та студенти вдячні організаторам за надану можливість відвідати даний захід.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 762 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 693 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook