Період публікації:

від

до

Категорія:

Мудрик Сікан, Савчук і Хлань стартували у кваліфікації до Євро-2020

Опубліковано: Четвер, 14 листопада 2019 

min
max

Юніорська (U-19) та юнацька (U-17) збірні команди України з футболу 13 листопада 2019р. стартували у кваліфікаційних турнірах до чемпіонатів Європи 2020р. у цих вікових категоріях.

Українські юніори у першому матчі 9-ої відбіркової групи у Швеції зустрічалися з командою Естонії і перемогли 4:0. Забитим м’ячем у цій грі відзначився вихованець Львівського училища фізичної культури Данило Сікан (вип. 2018р.). На 63-ій хвилині Данило (на фото) реалізував пенальті. Окрім цього, Данило асистував при відкритті рахунку.

Окрім Сікана участь у кваліфікації у складі збірної України бере його колишній однокласник Владислав Мудрик. 16 і 19 листопада Україна зустрічається зі Словенією та Швецією відповідно.

Юнацька збірна свою першу зустріч у 8-ій групі проводила з Грузією і також перемогла 2:0. У складі команди виступають учні 11 класу училища Гліб Савчук і Максим Хлань.

Наступним суперником українців 16 листопада буде Албанія, а 19 листопада – господар турніру збірна Португалії.

У обидвох турнірах дві найсильніші команди з кожної групи, а також чотири кращі збірні, що посядуть треті місця (за результатами зустрічей  з двома лідерами своєї групи) вийдуть до наступного етапу змагань – т.зв. елітраунду.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Футболісти-восьмикласники ЛУФК – срібні призери всеукраїнського турніру «Галицька зима-2020» Опубліковано: Четвер, 13 лютого 2020 Футболісти-восьмикласники Львівського училища фізичної культури посіли ІІ місце на традиційному всеукраїнському турнірі «Галицька зима-2020» з футболу серед гравців віком до 14 років, який 3-6 лютого вже вдванадцяте відбувся у нашому місті. На груповій стадії турніру хлопці перемогли винниківський...

Переглядів: 1232 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Футболісти ЛУФК вийшли у 1/8 фіналу Зимового кубка ДЮФЛУ Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 В Україні 31 січня 2020р. стартував черговий Зимовий кубок Дитячо-юнацької футбольної ліги серед гравців віком до 16 років. На І етапі турніру 63 учасники за територіальною ознакою були розподілені на 16 груп, де за коловою системою визначали переможців. Другий етап буде проходити за принципом...

Переглядів: 706 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook