Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки дорожнього руху у Шпиколоському НВК

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
3 11 по 15 листопада 2019 року  у Шпиколоському НВК  проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності  вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені  єдині  уроки з Правил дорожнього руху «Безпечна країгна», тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.  Було оформлено  виставку дитячих   малюнків «Пам’ятай та виконуй» .

Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили класні дошки, щоб усі, хто проходив повз клас, могли переглянути і повторити правила.
Впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисци-плінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 Велич постаті та талант Тараса Шевченка впродовж віків возвеличує і цінує не одне покоління.   Творчість митця стала міцним фундаментом, на якому виростали молоді паростки української літератури. Павло Грабовський писав: «Невмирущий дух поета, як і раніше, витає над рідною Україною, невмовкаюче роздається...

Переглядів: 1257 Коментарів: 0

Відділи освіти

Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3  березня  учні Шпиколоського НВК Золочівського району  взяли участь в українознавчій грі «Соняшник».  П’ятдесят  три учасники  3-11 класів  із задоволенням виконували пізнавальні завдання, розгадували ребуси, поринули в чудовий світ рідної мови, літератури та культури.      До участі у грі школярів ...

Переглядів: 1065 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook