Період публікації:

від

до

Категорія:

Професій безліч – твоя одна

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

14 листопада 2019 року  учні 9 класу Завадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворівського району під керівництвом практичного психолога Марії Коляси відвідали міжшкільний навчально-виробничий комбінат (МНВК) з  метою визначення школярів майбутнього профілю навчання у цьому закладі, ознайомлення учнів з професіями та правильному їх   вибору, виховання спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення, формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії.

Методист з профорієнтаційної роботи Зоя Миколаївна Дільна розповіла дев'ятикласникам про можливість закладу  забезпечити  потреби учнів у профорієнтаційній, допрофесійній та професійній підготовці. Спеціалісти навчально – виробничого комбінату ознайомили дітей  з особливостями навчання таких   напрямків  підготовки як профільне навчання (підприємництво) та професійне навчання (кравець, кухар, столяр будівельний, молодша медична сестра, оператор комп’ютерного набору, водій категорії В, С та тракторист ІІ розряду).

Дякуємо працівникам міжшкільного навчально-виробничого комбінату  за проведену профорієнтаційну роботу з нашими вихованцями, адже  це сприяє цілеспрямованому розвитку здібностей дітей, зростанню їх професіоналізму, працездатності, збереженню здоров'я.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook