Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки дорожнього руху

Опубліковано: Субота, 16 листопада 2019 

min
max

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому  у Котівській ЗОШ І-ІІ ступенів імені Михайла Логина  Яворівського району з 11 по 15 листопада  проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками, вчителем основ здоров’я  були проведені тематичні уроки, бесіди та тренінги на теми : «Правила для пішоходів», «Правила  пасажирів», «Правила велосипедистів», «З добрим світлофором»,  «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!», «Правила пам’ятати – на дорозі не жартувати» з використанням відеопрезентацій , навчальних фільмів («Небезпечна гра», «Ціна неуваги»).

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook