Період публікації:

від

до

Категорія:

Дошкілля Бущини: працюємо з документами

Опубліковано: П`ятниця, 15 листопада 2019 

min
max

15 листопада 2019 р. відбулася інформаційно-методична нарада директорів закладів дошкільної освіти Буського району в НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка». Ключовим стало питання «Управлінська діяльність директорів ЗДО: Інструкція з діловодства у ДНЗ» – головний спеціаліст відділу освіти Глуховецький Б.Л. Методичний супровід здійснювала методист РІМЦу Гулка З.В.

Зацікавлення викликали теми для обговорення: «Формування бюджету-2020» (головний бухгалтер відділу освіти Ричель М.І.), «Про впровадження системи аналізу ризиків небезпечних чинників і контролю критичних точок  НАССР при організації харчування в ДНЗ», «Програма «КУРС: Дошкілля», ведення електронної реєстрації заяв батьків для зарахування до ДНЗ Глуховецький Б.Л.), покрокових алгоритмів «Підготовка до атестації педагогічних працівників», «Про стан харчування дітей у ДНЗ за рік». Адже вік живи – вік учись.

 Зіновія Гулка, методист РІМЦ

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook