Період публікації:

від

до

Категорія:

Яна Чучмарьова і Гліб Кігітов – переможці серед стрілецьких олімпійських надій

Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 

min
max

У м.Нітрі (Словаччина) 9-10 листопада 2019р. відбулися традиційні міжнародні змагання олімпійських надій зі стрільби з пневматичної зброї за участю молодих стрільців з 6 країн Східної та Центральної Європи, в тому числі України.

У перший день змагань учасники виборювали призи президента Федерації стрільби Словаччини у вікових категоріях юніорів (вік до 20 років) та кадетів (до 18 років).

У стрільбі з пневматичного пістолета переможницею змагань серед дівчат-юніорок стала учениця 9 класу Львівського училища фізичної культури Яна Чумарьова. У фіналі Яна перемогла свою співвітчизницю з Києва Дарію Семенко 236,5 на 234,9.

Об’єднавшись у команду разом з Віленою Бевз з Дніпра, Яна і Дарія перемогли і у командній першості.

Серед юніорів рівних не було другокурснику училища Глібу Кігітову. У фінальній дуелі Гліб переміг херсонця Ігоря Соловея 238,5:236,1. У командній стрільбі українці також поза конкуренцією.

Серед кадеток бронзовою призеркою турніру стала Соломія Возняк (вип. 2018р.). Анастасія Колодяжна (вип. 2017р.) посіла 7 місце. У командній першості дівчата – срібні призерки.

Переможцем змагань у командній першості серед кадетів у складі збірної України-ІІ став учень 10 класу Тимофій Куріпко. Одинадцятикласник Роман Плескун, який виступав за збірну-І, на ІІ місці. У особистій першості Плескун сімнадцятий, Куріпко – на дев’ятнадцятому місці.

Цьогорічна випускниця Софія Пакліковська посіла 5 місце особисто і перше у команді у стрільбі з гвинтівки серед юніорок. Студент ІІІ курсу Святослав Гудзий на сьомому і четвертому місцях відповідно.

Другого дня турніру юніори і кадети змагались разом за нагороди меморіалу Йозефа Ковача. Гліб Кігітов став срібним призером серед пістолетників, Святослав Гудзий четвертий у компанії гвинтівочників, Яна Чучмарьова і Софія Пакліковська – на дев’ятому місці.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 961 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 955 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook