Період публікації:

від

до

Категорія:

Зразковий художній колектив арт-гурток "ПАЛІТРА" Золочівського ЦДЮТ здобув три перемоги!

Опубліковано: П`ятниця, 29 листопада 2019 

min
max

26 листопада 2019 року  у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулась урочиста церемонія нагородження переможців ювілейного XХ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу мистецтв «Сурми звитяги». Цей конкурс відбувся за підтримки Міністерства культури,  молоді та спорту України в сфері відродження національно-патріотичного виховання. Цього року Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль патріотичного мистецтва «Сурми звитяги» відзначає свій ювілей – 20 років.

Зразковий художній колектив арт-гурток "ПАЛІТРА" ( художній керівник – Гевко Галина ) Золочівського ЦДЮТ отримав мега перемогу - три перших місця:

У номінації «графіка»:    Юлія Козич (15р.) - 1 місце;

У номінації «живопис»: Соломія Винник (14р.) - 1 місце

                                         Марія Чепелюк (13р.) - 1 місце.

З поміж 15 тисяч художніх робіт на першому етапі конкурсу та з двох тисяч, які надійшли на кінцевий тур у Львів, було обрано переможців у фіналі. Отож, художні роботи наших дівчат вибороли три перемоги. На нагородженні Соломія, Марічка та Юлія отримали пам’ятні сувеніри, дипломи, афіші, буклети фестивалю та книги.

Вітаємо юних талановитих художниць, вихованок зразкового арт-гуртка "ПАЛІТРА" з перемогою! Ці дівчата є неодноразовими лауреатами Міжнародних, Всеукраїнських, регіональних мистецьких конкурсів та художніх змагань. Ми вами пишаємось!

 26 листопада приміщення Львівського оперного театру було наповнене дзвінкими дитячими голосами, емоціями та радісним піднесеним настроєм. Зранку до обіду на сцені відбувалася репетиція концерту, а з 15.00 год. відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів фестивалю. Журі конкурсу в урочистій атмосфері привітали переможців та побажали їм не зупинятися на досягнутому, а ставити нові цілі і досягати їх.

 

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ у Всеукраїнському онлайн конкурсі «Основи кібербезпеки» Участь вихованців Золочівського ЦДЮТ у Всеукраїнському онлайн конкурсі «Основи кібербезпеки» Опубліковано: П`ятниця, 14 лютого 2020 11 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету. Вихованці комп’ютерного гуртка ЦДЮТ (керівник Купінська Оксана Володимирівна) взяли активну участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі «Основи кібербезпеки», який спрямований нагадати про небезпеки, які чатують у Всесвітній павутині; наголосити...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Відділи освіти

Перемога вихованців Золочівського ЦДЮТ у 23 Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Різдвяна зіронька 2020» Перемога вихованців Золочівського ЦДЮТ у 23 Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Різдвяна зіронька 2020» Опубліковано: П`ятниця, 24 січня 2020 Вихованці гуртка "Творча майстерня "Натхнення" Золочівського ЦДЮТ на чолі з керівником Литвиненко О.А. взяли участь в 23 Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Різдвяна зіронька 2020», який проходив 16-18 січня в Мукачево. Щирі вітання переможцям! Номінація «Декоративно-ужиткове мистецтво»: - Софія...

Переглядів: 518 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook