Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень біології у Шпиколоському НВК

Опубліковано: Вівторок, 03 грудня 2019 

min
max

З 25 по 29 листопада 2019 року Шпиколоському НВК проходив тиждень біології, в якому активну участь взяли учні 5 - 11 класів. Під час предметного тижня відбулися ряд заходів, які були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності учнів з даного предмету, а також здібні і талановиті учні НВК показали свій високий рівень підготовки і зацікавленості біологією.

25 листопада на загальношкільній лінійці учні ознайомилися з планом проведення тижня біології.

У вівторок, 26 листопада, серед 5-8 класів проходив конкурс малюнків «Тварини Червоної книги України», «Рослини Червоної книги України».

Знання біології не даються самі по собі, лише послухавши вчителя на уроці чи прочитавши параграф підручника, але здобуваються у творчому пошуку учнів. Тому діти вчаться самостійно знаходити відповіді на поставлені перед ними завдання шляхом створення міні-проектів. Учні 6 класів захищали міні–проекти: «Чому скисає молоко?», «Корисний йогурт», «Живі фільтри».

В середу, 27 листопада, проведено конкурс стінгазет для учнів 8 -11 класів. «Дивовижне навколо нас», що зацікавив школярів різновікових категорій фактами про життя комах, плазунів, ссавців, птахів, земноводних….

В четвер, 28 листопада, учні школи прйняли участь  в Міжнародній природничій грі  «Колосок -2019». 

29 листопада учні 8-10-х класів взяли  активну участь у біологічній грі «Найрозумніший» . Під час гри учні продемонстрували вміння застосовувати здобуті знання з біології, виділили й актуалізували в пам’яті  найважливіші теоретичні питання з біології,  розвивали пізнавальну активність, здобули нові знання, уміння використовувати ці знання на практиці. Команди нагороджені грамотами.

          

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 Велич постаті та талант Тараса Шевченка впродовж віків возвеличує і цінує не одне покоління.   Творчість митця стала міцним фундаментом, на якому виростали молоді паростки української літератури. Павло Грабовський писав: «Невмирущий дух поета, як і раніше, витає над рідною Україною, невмовкаюче роздається...

Переглядів: 1322 Коментарів: 0

Відділи освіти

Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3  березня  учні Шпиколоського НВК Золочівського району  взяли участь в українознавчій грі «Соняшник».  П’ятдесят  три учасники  3-11 класів  із задоволенням виконували пізнавальні завдання, розгадували ребуси, поринули в чудовий світ рідної мови, літератури та культури.      До участі у грі школярів ...

Переглядів: 1135 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook