Період публікації:

від

до

Категорія:

На реалізацію Програми розвитку освіти Львівщини скерують 63 млн грн

Опубліковано: Четвер, 05 грудня 2019 

min
max

В обласному бюджеті на 2020 рік видатки для департаменту освіти і науки облдержадміністрації передбачаються в сумі 1 529 млн грн, у тому числі за загальним фондом – 1 294 млн грн, спеціальним – 235 млн гривень.

У загальному обсязі видатків галузі освітня субвенція становить 378 млн грн, яка використовується на оплату праці педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів (218 353,9 тис. грн), здобуття повної загальної середньої освіти учнями професійно-технічних навчальних закладів (60 924,5 тис. грн), студентами вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації (42 729,7 тис. грн), оплату праці директорів і педагогічних працівників інклюзивно-ресурсних центрів області та приватних шкіл (56 134 тис. грн).

У рамках реалізації «Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки» планується виділити 63 млн грн, у тому числі на утримання двох навчально-реабілітаційних центрів (св. Антонія та св. Миколая) – 5 074 тис. грн, реалізацію основних напрямів програми та заходів, з яких за рахунок залишку освітньої субвенції – 49 790,4 тис. гривень.

Поряд з цим, у загальному обсязі видатків загального фонду обласного бюджету враховано субвенцію з державного бюджету на підтримку осіб з особливими освітніми потребами в сумі 33 777,4 тис. грн, яка впродовж 2020 року буде передана місцевим бюджетам області.

Розрахунки обласного бюджету на галузь сформовані з урахуванням оптимізації мережі та витрат інтернатних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Формування бюджету в освітній галузі розглянули на комісії Формування бюджету в освітній галузі розглянули на комісії Опубліковано: Середа, 27 листопада 2019 У межах засідання постійної комісії з питань освіти і науки розглянули сьогодні проект бюджету на наступний рік. На комісії ознайомились з основними макропоказниками у сфері освіти та одноголосно підтримали проект обласного бюджету. Під час наради порушили питання виплати заробітної плати педагогам...

Переглядів: 499 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Майже 90 тисяч гривень на Нову українську школу Майже 90 тисяч гривень на Нову українську школу Опубліковано: Вівторок, 12 березня 2019 Департаменту освіти і науки облдержадміністрації збільшили обсяг видатків на 153 012,1 тис. грн. Так, для підвищення заробітної плати науково-педагогічним працівникам інституту післядипломної педагогічної освіти збільшили видатки на 1 314 тис. грн, педагогічним працівникам позашкільних закладів освіти...

Переглядів: 419 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook