Період публікації:

від

до

Категорія:

Новорічне свято в ЗДО «Берізка»

Опубліковано: Субота, 28 грудня 2019 

min
max

24 грудня відбулося Новорічне свято для діток ЗДО «Берізка». Всі дітки, старанно підготувавшись, почали приголомшувати своєю фантазією, яскравими костюмами, бажанням бути найкращими, найвеселішими.
Водили хороводи, співали пісні, читали вірші. Таночки чарівних сніжинок, ніжних та тендітних намистинок, яскравих зірочок, зайчиків , гномиків та сніговиків прикрасили дитяче свято. Завітала на свято і сама Зимонька , а за нею прийшов Морозенко. І кожна дитинка, отримавши подарунок, бажала залишитися на святі.
І ось, відвідавши свято, можна сказати, що і батьки, які для своїх дітей приготували яскраві костюми, і всі казкові герої, які завітали на свято, у виконанні вихованців ЗДО та учнів школи, впоралися з завданням, отримавши велику краплину позитиву, доброти, радощів.

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Міжнародний день рідної мови у ЗДО "Берізка" Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 Найбільший і найцінніший скарб кожного народу - це його мова, ота жива схованка людського духу. Наша мова- це той дар , з якого виростаємо й завдяки якому маємо велике право та гордість називатися українським народом. 21 лютого ми відзначали Міжнародний день рідної мови. З метою розширити і поглибити...

Переглядів: 816 Коментарів: 0

Відділи освіти

Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Акція "Тату, почитай мені!" продовжується Опубліковано: Неділя, 23 лютого 2020 ЗДО "Берізка" знову запрошує батьків на акцію "Тату, почитай мені!" Дітки із задоволенням слухають казку, яку читає не вихователь, а рідний татусь або мама. Це найпрекрасніше , коли дитина пишається своїми батьками, коли її переповнює гордість за свого тата.

Переглядів: 811 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook