Період публікації:

від

до

Категорія:

Про інтернет-довідник для учня, - KudaPostupat.ua

Опубліковано: Четвер, 02 січня 2020 

min
max

В Україні розпочав роботу інтернет-довідник для школярів, студентів, абітурієнтів та їх батьків KudaPostupat.ua (5 746 Університетів, 36 країн Європи та України, по 510 містах).

Це платформа, на якій сконцентрована уся інформація про ВНЗ України та Європи, та можливість обрати омріяний заклад для вступу. Вся довідкова інформація – абсолютно безкоштовна для користувачів.

 

Як працює Kudapostupat.ua?

Що ви робите, коли хочете знайти веб-сайт в Інтернеті? Звичайно, ви використовуєте пошукові системи – Google, Yahoo чи інші.

Що ви робите, коли хочете знайти житло під час подорожі – ви користується Booking.

Kudapostupat.ua – це та сама пошукова система, що спеціалізується на пошуку пропозицій навчальних закладів. Довідник моніторить усі навчальні заклади та віднаходить необхідний ВНЗ за обраним параметром.

Також на сайті функціонує панель фільтру, яка допоможе випускнику обрати оптимальну пропозицію з 5 746 університетів України і Європи.

 

Чим корисний портал?

Для учня

Для батьків

Для школи і викладачів

Допоможе визначитись з необхідною професією (великий вибір інформації про ТОП професій в Україні та за кордоном на 3 мовах у розрізі по країнах).

Допомагає вибрати необхідний навчальний заклад. ТОП ВНЗ, ТОП професій в Україні та за кордоном.

Публікація інноваційних методів навчання. Слідкувати за інформацією в інших школах України, що буде висвітлюватись в блогах і коментарях.

Допомагає спланувати процес поступлення без посередників (опис детального поступлення).

Ознайомитись з відгуками про ВНЗ.

Публікація своїх досягнень для кращої комунікації.

Свідомо вибрати, в якій країні і в якому місці навчатись (на порталі понад 5 746 університетів (Україна – 1 242) із 36 різних країн Європи, Канади.

Ознайомитись в деталях про вартість проживання і перебування студента в 37 країнах.

Розповісти про новації ЗНО.

Знайти гранти на навчання.

Перейти на сайт відповідного ВНЗ.

Знайти партнерську школу, ВНЗ.

Знайти курси, необхідні для поступлення.

Перевірити, які спеціальності будуть затребувані в країні чи регіоні, куди ви збираєтеся вступати.

Зробити через нас запит до університету про бажання мати партнерський навчальний заклад.

Перейти на сайт відповідного ВНЗ, задати питання ВНЗ через наш портал.

Дізнатись про можливості додаткового заробітку під час навчання.

Написати коментарі.

Перевірити, які спеціальності будуть затребувані в країні чи регіоні у найближчому майбутньому.

Пільги, знижки, практики, розміри стипендій і гуртожитки.

 

 

Портал http://kudapostupat.ua – це повноцінна платформа, на якій зібрана корисна інформація про вступ до найкращих університетів України, Польщі, Великобританії, Франції, Канади, Австрії, Чехії, Німеччини та ін.

Ми допомагаємо школярам, абітурієнтам та їх батькам зорієнтуватись у важкому виборі: «Куди йти навчатись?». Також тут ви знайдете інформацію, як без труднощів стати студентом обраного вузу.

 

Чому абітурієнти та студенти обирають саме наш сайт? Тому, що на одному інтернет-ресурсі зібрана найбільш повна база ВНЗ України та Європи. На порталі KudaPostupat функціонує зручний фільтр для пошуку. Усі бажаючі мають можливість відшукати потрібні заклади, відфільтровуючи інформацію одразу за кількома критеріями:

  • за країною навчання – 36 країн;
  • за містом, де знаходиться заклад – 510;
  • за спеціалізацією – 28 напрямків.

Шість типів навчальних закладів. За формою власності – державні та приватні. За рівнем кваліфікації – 10 категорій. Чотири типи закладів за рівнем акредитації.

Такі функціональні можливості дозволяють швидко, зручно і чітко знаходити навчальні заклади відповідно до вимог шукачів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Медичне училище «Медик» запрошує на День відкритих дверей Медичне училище «Медик» запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: Середа, 18 квітня 2018 У суботу, 21 квітня, в медичному училищі «Медик» відбудеться День відкритих дверей. Початок заходу – о 12:00 год. за адресою: м. Львів, вул. Поліщука, 76. У програмі – ознайомлення з Правилами прийому в 2018 році, матеріально-технічною базою училища, зустріч із викладачами. Додаткова інформація...

Переглядів: 584 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Вступ 2018: наступного року бюджетне місце «ходитиме за кращим вступником» не лише на бакалаврат, а й на магістратуру Вступ 2018: наступного року бюджетне місце «ходитиме за кращим вступником» не лише на бакалаврат, а й на магістратуру Опубліковано: Середа, 13 грудня 2017 Під час вступної кампанії 2018-го МОН розширить практику використання широкого конкурсу – коли бюджетне місце надається не конкретному вишу, а йде до ВНЗ за вступником з найкращими балами. Зокрема, використання такого підходу розширять для бакалаврів і вперше застосують для вступу на магістратуру. «Практика...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook