Період публікації:

від

до

Категорія:

Гандболістки ЛУФК впевнено лідирують у чемпіонаті України

Опубліковано: П`ятниця, 03 січня 2020 

min
max

29-30 листопада і 13-14 грудня 2019р. у чемпіонаті України з гандболу серед дівчат віком до 17 років відбулися ігри IV і V турів. Слід додати, що у кожному турі проходять по два спарені матчі.

У IV турі команда Львівського училища фізичної культури виїжджала у Запоріжжя, де зустрічалася з місцевою СДЮШОР №3. У обидвох іграх гандболістки ЛУФК здобули перемоги 35:21 і 35:16.

Найрезультативнішою у складі команди у Запоріжжі була учениця 11 класу Ірина Прокоп’як (на фото), яка відзначилася 18 разів. На рахунку іншої одинадцятикласниці Олесі Дяченко 15 голів.

У V турі дівчата приймали у Львові збірну Одеської обл. І знову впевнені перемоги львівських гандболісток 57:29 і 46:28.

На цей раз найвлучнішою у команді була дев’ятикласниця Людмила Мартинюк – 23 закинутих м’ячі. На рахунку Олесі Дяченко 17 голів, Ірини Прокоп’як – 10.

Отож, після 5-и турів (10 ігор) команда ЛУФК набрала максимальну кількість турнірних пунктів – 20. Київський спортліцей, який іде на ІІ місці, відстає на 7 очків.

Повністю турнірна таблиця після 5-и турів у І підгрупі виглядає таким чином:

1. УФК Львів

- 20 очків

2. Спортліцей Київ

- 13

3. ДЮСШ Конотоп

- 11

4. ДЮСШ №2 Київ

- 8

5. СДЮШОР №3 Запоріжжя

- 7

6. зб.Одеської обл.

- 2

У другій підгрупі попереду колективи Броварського та Херсонського УФК, в активі яких після 8 ігор 16 і 12 пунктів відповідно.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1660 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Завершилися ігри першого етапу чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 15 років. У останньому турі команда Львівського спортколеджу (кол. училище фізичної культури) у принципових поєдинках 28 і 29 лютого 2020р. в Ужгороді зустрічалася з місцевою СДЮШОР «Карпати». У першому матчі дівчата...

Переглядів: 1436 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook